Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paaaaaaaaaaaaaaa

tak wiele ex..

Polecane posty

Gość paaaaaaaaaaaaaaa

On jest moim pierwszym powaznym chłopakiem. Natomiast ja jego kolejna .. przede mna bylo kilkanascie. ;/ Jestem strasznie zazdrosna o nie wszystkie . Kiedys byl strasznym babiarzem. Teraz niby jestesmy ze soba 3 lata ale mnie wciaz to meczy, Myslicie ze to dobry uklad i to mozliwe ze on sie zmienił?

Gość marikaaja
Nie sądzę , żeby się zmienił. Ale kto wie może chce się ustatkować.

Gość paaaaaaaaaaaaaaa
eh no i wlasnie o to sie boje ;/ ze mu tego brakuje i w ogole. A on twierdzi ze dzieki temu sie wyszalal i teraz jest pewien ze chce tylko mnie. Jakos nie moge w to uwierzyc;/

Gość paaaaaaaaaaaaaaa
??

Gość mnvbhc
a po ile macie lat????

Gość nigdy nie mów nigdy44
chociaż ludzie się ot tak nie zmieniają, pewne instynkty zachowawcze ich tylko trzymają kupy

paaaaaaaaaaaaaaa => Nie przejmuj się. Na 100% Cię okłamał. Znakomita część młodocianych to gawędziarze erotomani. Ci co naprawdę mają bujną przeszłość (i trochę klasy) milczą na temat swojej przeszłości seksualnej.

Gość paaaaaaaaaaaaaaa
nie nie okłamał znam sie z niektorymi z tych dziewczyn i wiem ze to prawda . Mamy 22 lata.

Gość paaaaaaaaaaaaaaa
a i nie chodzi o to ze on mi sie tym chwali inni mi o tym mowia

Gość paaaaaaaaaaaaaaa
no raczej wlasnie o takich ;]. Generalnie z tego co sie domyslam to pieprzyl sie z jakimis 3. A reszta to sex oralny no albo jakies lizanie sie na imprezach ;/ Brzydzi mnie to czasem, nawet te zwykle pocalunki. Przesadzam ?

Gość paaaaaaaaaaaaaaa
moze nie jakos ex zle to sformuowałam. Ale tak wqrza mnie to jak idziemy ulica i ida te laski, z którymi sie całował. Nie mowiąc już o tych z którymi zaszło coś więcej.Nie powinno mnie to irytowac ? Najgorsze jest to że na początku mnie to nie denerwowało , dopiero z biegiem czasu teraz zaczyna ..

Gość paaaaaaaaaaaaaaa
Głupia jestem ale na początku bardzo w to wnikałam i chciałam żeby mi dokładnie opowiedział o tym co było przede mną .. No to on powiedział a trochę dowiedziałam sie od znajomych bo mamy wspolnych

Gość tutututtutu
hyhyhy 22 lata? nie wyjdzie wam za mlody a co do ex = cos za cos Jak facet miał parę dupecek to nie będą go kusić jak się zdecyduje na stały związek :) myslę, ze wiedza nt ex to mniejsze zło- niz aktualne dupy :D