Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslona 23

Nieśmiały czy niechętny ?

Polecane posty

Gość zamyslona 23

Witam :) Znam nieśmiałego faceta i to bardzo nieśmiałego. Poznaliśmy sie jakieś pół roku temu. Od tamtego czasu widzielismy się może 2,3 razy. No i jakoś tak zrezygnowałam z niego bo on żadnej większej inicjatywy nie prezentował, ale ostatnio się w końcu coś ruszyło. Zawsze był niezmiernie miły i kulturalny i odprowadzał mnie do domu, ale zawsze akurat był ktoś jeszcze w tej drodze. Czasem piszemy coś do siebie ale tak raz na jakiś czas. Wiele razy mu sugerowałam, że chciałabym się spotkać ale nie wiem czy zrozumiał. Ostatnio nawet zaprosiłam go na urodziny swoje i oczywiście przyszedł sam, nie znając nikogo wokół, jak dla niego niezłe wyzwanie . Na urodziny kupił mi 2 symbole szczęścia. Ogólnie było miło, bo razem się bawiliśmy, rozamwialiśmy, a na pożegananie mnie tym razem pocałował w policzek, tzn za 3 razem. Generalnie nie mam pomysłu jak to rozkręcić bo wydaje mi się że mu się podobam, ale chyba boi się sam na sam. Problem w tym , że my nie mamy takich sytuacji żeby się spotykać na neutralnym gruncie tak przypadkiem. Nie wiem czy powinnam go gdzieś zaprosić, po jego słowach wyczuwam że coś jest, bo np jak się umawiałam z kolegą z zajęć czy mnie p tych urodzinach zawiezie rano na egzamin to ten "mój " powiedział do mnie że gdyby nie wyjeżdzał to by też mnie odwiózl, i po paru takich tekstach mogę sądzić, że coś jest na rzeczy. ALe naprawde nie wiem jakich arguemntów czy pomysłów użyć by się z nim spotkać. Wiem że jak żesmy rozamwiali o tym ale nie tak dosłownie tzn o spotkaniach, to mi zasugerowal coś w stylu , że jeszcze imienin nie miałam. I zrozumiałam to tak że moge iimieniny wyprawić, ale to za długo czekania.... Czy ktoś ma jakiś pomysł jak się spotkać sam na sam z takim niesmiałym facetem? Ale żeby go nie spłoszyć, iżeby to na randkę nie wyglądało? Bo myśle że musimy się do siebie troszke przywyczaić.... Nie wiem co mam robić.

\"Poznaliśmy sie jakieś pół roku temu. Od tamtego czasu widzielismy się może 2,3 razy. \" czyli średnio raz na 2 miesiące? no to na prawfe można się dowiedzieć coś albo zainteresować kimś kogo się tak często ogląda :P