Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze kiedys narzeczona

za ile złotych pierscionek zareczynowy???

Polecane posty

Kiedys rozmawiałam z kolezanka o cenie pierscionka zareczynowego i ona powiedziala ze "Jej chlopak uważa ze powinien być on dosyc kosztowny - tj 8000 zl. Ale wg niej nie musi byc drogi - za tysiac wystarczy". Czy pierscionek musi byc az taki drogi? Bo ja widziałam ładny nawet za 300-400zł. Ile kosztowały Wasze - jesli znacie cene...

Gość chivas regal
mój 550

a ja mam za 70 zł kupiony 15 lat temu jak mój mąz( wtedy chłopak jeszcze) był w wojsku,cieniutki skromniutki ale jakże ważny i bezcenny dla mnie:)

Gość Jennyferr
moj 12400

Gość zdrowa dieta
moj byl za 200 funtow - ale przeciez milosc chlopaka nie przeklada sie na cene pierscionka - no chyba ze jestescie takie puste i liczycie na to ze dostaniecie najdrozszy pierscionek ze sklepu....

12 lat temu za 3 stówki ... ale to tak naprawdę nie ma znaczenia ..czasami taki pierścionek może być spleciony "na prędce "z trawy a wartość jego może być nieziemska ..... ;-)

nie , własnie ja nie uwazam ze powinien kosztowac nie wiem ile...

moj nie wiem za ile ale taki jaki chcialam:) w sumie co tam cena:) oprawa jaka:P no i pozniej zycie:)

Ogolnie przyjmuje sie, ze pierscionek powinien kosztowac od 1 do 3 miesiecznych pensji faceta. Ale to tylko takie gadanie. Mi sie wydaje, ze musi byc to po prostu dobry wyrob jubilerski, obojetnie za ile.

:)

mój 12 złotych, ale to był y zaręczyny dla jaj :P nawet nieźle się trzyma, nie zmienił wyglądu, ni nic ;)