Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotkamigotka

Jak przytyć ???

Polecane posty

W liceum miałam 60 kg potem na studiach schudłam 10 kg i teraz za nic nie moge przytyc nic a nic ... A mamita mi mowi o badaniach na krew tak jak w tamtym roku bo anemia anorexia itd ba jeszcze dzis powiedziała ze schudłam bardziej niz w tamtym roku .... :O

Gość gdgd5645
prawie anoreksja...? chyba nie masz pojęcia co to za choroba. anoreksja to choroba psychiczna.

Gość gdgd5645
to widać, ze nie masz o tym pojecia...

Tyle ze mnie nie interesuje jakiego rodzaju jest choroba zwana anorexią czy psychiczna czy fizyczna ....i mi nie wmawiaj na jaki temat mam pojecie a na jaki nie mam . Bo temat mówi sam za siebie -jak przytć!

Gość gdgd5645
denerwuje mnie po prostu jak ktoś z taką błahością o tym pisze, bo ta choroba się tak naprawdę dzieje w głowie, to co się dzieje z ciałem są jej skutki. ale spoko, nie chcę się z Tobą tu wykłócać ani nie miałam zamiaru cię urażać, bo chyba tak odebrałaś moją wypowiedź. a żeby już na temat - co do przytycia, to pomaga trochę picie codziennie koktajlu z banana :P

No ok dzieje się w głowie nie zaprzecze ....ale ja tak nie GDGD 5645 -ja waze 50 kg wzrost mam 175 i mogę wpaść w anorexie ale nie z takiego powodu że nie chce jeśc czy chce być modelką...:O poprostu nawet jak jem to nie tyje tylko chudne... :O A napisałam o anorexi dlatego bo mam sporo niedowagę....która podchodzi już pod anorexie jesli nie zacznę tyć....

Gość jhbjgjkgkuk
anoreksja to JADŁOWSTRĘT jak normalnie jesz to masz po prostu niedowagę i tyle

Gość jhbjgjkgkuk
a jeżeli mimo iż jesz to chudniesz to powinnaś sie przebadać a może jestes znerwicowana?

Tak tyle ze moja mamita nie rozróznia czy to anorexia -jadłowstręt czy nie...poprostu dla niej chudne a jak chudne to już anorexia i anemia murowana.... :O Ja nie mam jadłowstretu do jedzenia co innego ze byle czego nie zjem i jestem wybredna pod tym kątem :P Nie nie jestem wieszakiem poprostu chciałabym trochę przytć -nabrać bardziej kobieccych kształtów :)

Gość jhbjgjkgkuk
w takim razie poszukaj informacji o tej chorobie w necie i pokaż mamie... a co do przytycia to musisz więcej jeść kalorycznych potraw i polecam ćwiczenia, rower, pływanie. Mięśnie są cięższe od tłuszczyku i przy okazji będziesz miec "ładniejsze" ciało

dodam,że jest to dla mnie duży problem,chociaż znajomi mi mówią ,że dobrze wyglądam,ale ja się żle czuję:(

Gość jhbjgjkgkuk
nie tyjecie, bo macie albo dobrą przemiane materii albo po prostu spalacie te kalorie ja sama mam 170cm 54kg ( i od 8 lat walczę z anoreksją, 54kg to jest mój rekord wagowy:))

Ja się nie czuję zle ze tak wygladam dla mnie mogło by tak zostać jak jest ale kształtów troche nabrac muszę bo ....chce poprostu przytc by sie rodzice nie czepiali ....