Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anyczka86

co drugi okres obfity

Polecane posty

Gość anyczka86

witam wszystkich, Mam problem. Nie wiem co jest grane z moim okresem. A mianowicie: co drugi okres mam normalny, taki jak powinien być u kobiet i obfitość krwi też w normie. Ale coraz bardziej martwi mnie to że między tymi normalnymi okresami, czyli co drugi okres jest bardzo mało obfity i bardzo krótki. Dosłownie jest kilka kapeczek krwi ( że chyba wystarczyłaby mi tylko wkładka) trwa dosłownie 2 dni. Pomóżcie mi. To już trwa z około pół roku`:/ pozdrawiam

Gość Maaajka19
to idź do ginekologa

Gość idz do
lekarza. Ale jajniki pracuja na zmiane wiec jeden odpowiada za jedna mies a drugi za drgua wiec tak moze byc.

mniej obfite miesiączki są w cyklach bezowulacyjnych. Prawdopodobnie masz owulację z jednego jajnika, z drugiego nie, stąd raz miesiączka obfita (w cyklu owulacyjnym), a raz skąpa (w bezowulacyjnym)

byłam u lekarza, bo oprócz tego miałam bardzo niereguralne okresy ( czasami co 14 dni a czasami co 50) i babka dała mi luteine na wywołanie okresu i mycrogynon. Okres wiadomo unormował sie jak w zegarku, 3 dnia po łyknięciu ostatniej tabletki ale niestety obfitości okresu tak jak były tak zostały, nic sie nie zmieniło :/ Może do innego lekarza powinnam pójść??