Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna B

prosze o rade odnosnie pigulek !

Polecane posty

Gość taka jedna B

biore pigulki od 2 tygodni i zastanawiam sie, czy zwykle wyproznienie sie (nie mam na mysli oddawania moczu) rowniez obniza ich dzialanie, jest przez organizm traktowane jako wydalenie pigulki (przed uplywem 4 h) czy jest raczej bezpieczne? nie mowie tez o biegunce, po prostu zwykle oddanie, no, same dobrze wiecie. przepraszam za nietypowe pytanie ale nurtuje mnie to troche

Gość mała_królewna
Oczywiście, że nie! Hormony zawarte w pigułce dostają się do krwioobiegu. Po 4 godzinach powinnaś mieć już tą tabletkę.. wchłoniętą ;)

Gość bardzo_smutna
zwykle wyproznienie nie obniza dzialania pigułej jedynie bardzo mocna biegunka!! :) wiec spkojnie kochana

Gość taka jedna B
dziekuje bo szczerze mowiac sie doslownie cisne juz od ponad dwoch godzin, wiem ze smiesznie to brzmi :P ale do dzidziusia mi sie nie spieszy i w sumie wolalam sie przytrzymac, dziekuje wam :)

Gość mała_królewna
Spokojnie, wszystko jest już tak obmyślone, żeby działało naturalnie :) dzidzia poczeka na odpowiedni moment :)

Gość taka jedna B
oby, bo wlasnie przeczytalam temat ze kobieta zaszla w ciaze biorac pigulki i mam niezlego stresa... a my z facetem bez gumki, bo przeciez pigulki maja wysoka skutecznosc :( cholera :(

Gość mała_królewna
Wiesz wszystko zależy od fazy cyklu itp, może wzięła tego tabsa jakoś później, albo ukruszonego... Nie możesz się stresować, bo stres zjada calutką przyjemność! A przecież nie po to ładujesz w siebie hormony, żeby jeszcze nie czuć się zrelaksowana w objęciach miłości :)

Gość taka jedna B
dziekuje Ci :) tez tak mysle razem z moim chlopakiem. przeciez nie po to sie trujemy zeby potem sie bac. zawsze sprawdzam czy tabletka jest cala, zawsze biore punkt 21. tylko juz sobie wkrecam, ze moze za malo popijam, zla woda (cytrynowa niegazowana).. cokolwiek, w niedziele biore ost tabletke z blistra, zobacze co bedzie :/

Gość mała_królewna
Zobaczysz, że ... nic nie będzie :) Świetnie napisane, że nie po to się trujecie, bo przecież to was obojga dotyczy ;)) Szkoda, że mojego przy mnie dziś nie ma, bo bez niego, bez przyjemności.. a tabletki i tak brać trzeba codziennie.. eh