Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NonChangeGirl

Czy warto być z ciotą??

Polecane posty

Gość NonChangeGirl

Zakochał się. Przez 1,5 roku (!) nie potrafił się zdobyć na to, żeby mnie poderwać, zaprosić gdzieś, nawiązać kontakt. Gapił się na mnie jak cielę, w mojej obecności czerwienił i drętwiał. Gdy rozmawialiśmy w większej grupie, to a)próbował mi imponować, b)robił z siebie idiotę. Jak zdarzyło nam się natknąc na siebie w 4 oczy, to tak się denerwował, że uciekał. W irracjonalny sposób próbował nawet brać mnie na zazdrość, bo podrywał inne dziewczyny, sprawdzając, czy patrzę (wiem, inteligentnie :)). Podobał mi się, ale przez długi czas nie wiedziałam, o co chodzi - czy jest mną zainteresowany, czy wprost przeciwnie - nie lubi mnie. Poza tym jestem dośc nieśmiała, a on strasznie mnie krępował tym swoim dziwnym zachowaniem. Próbowałam go ośmielić, to znaczy byłam miła i zagadywałam go, ale to nie skutkowało, bo tylko uciekał. Teraz zadzwonił do mnie, wyrecytował, że jest we mnie zakochany i że mam zrobić z tym, co zechcę. Fajnie. Ale czy warto być z taką ciotą??

Gość mysza_20
myślę, że przede wszystkim źle go określasz kochana :) to, co opisujesz, jest dokładną definicją CHOROBLIWEJ nieśmiałości tego faceta, co wcale nie znaczy, że jest gorszy od innych! jeśli przez te wszystkie wydarzenia stracił w twoich oczach-nie potępiam cię, masz do tego prawo, być może potrzebujesz zdecydowanego partnera-to odpuść go sobie i odmów mu grzecznie, bo zrobisz krzywdę i sobie i jemu. jeśli zaś doceniasz, że w końcu się odezwał i dalej go chcesz-serdecznie życzę powodzenia, naucz go, że może być pewnym siebie bo jest kochany i komuś na nim zależy :) powodzenia !

odpuść go sobie, do innych ma śmaiłość a do ciebie nie, jakiś neurotyczny ciul , lekko zboczony, o ile sobie jaj nie robi, bo normalny człowiek , takich numerów nie strzela, dzwoni i jakieś smuteczki nawija na uszy. Moim zdaniem jaja sobie robi z ciebie i go pogoń , zboczeńca niemiłego.

Gość dobre sobie...
dobrze ze tobie wolno byc niesmiala :D spytaj sie jego tymi slowami, ale na to juz odwagi pewnie nie starczy

Gość eew
bo sie zakochał ,dlatego był niesmiały.....czasami tak faceci sie zachowuja. ale w takich co sie zakochujanie lubicie...