Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjkkkka

mieszaniec- beagle z owczarkiem niemieckim

Polecane posty

Gość jjjjjjjjjkkkka

Mam problem. Otóż czy ktokolwiek z was ma psiaka którego mama jest beaglem a tata owczarkiem? Znalazłam cudownego szczeniaka do adopcji, ma 6 tyg jednak moje obawy są związane z tym jak wielki wyrośnie. Nie chciałabym mieć psa wielkości owczarka niemieckiego. Z wyglądu szczeniak jest dość mały, owczarka przypomina gł. przez umaszczenia, budowa zaś jest pośrednia między beaglem a owczarkiem.

Gość flowersik18
hey! kilka dni temu kupiłam psa- jest identyczną mieszanką! ;) matka beagle, ojciec-owczarek. Chciałabym wiedzieć, czy zaadoptowałaś pieska i "co" wyszło z tej mieszanki ras? ;) pozdrawim

Gość fajny mix
To może byc bardzo ciekawy piesek,to tak jak by się skrzyżowało Babkę Kiepską z Pudzianem,hahahaa

Gość no no dobre to
che che

Gość zaraz przyjdzie mysia
i wsadzi cie do wiezienia :classic_cool:

Gość gośćtruskawka
Ja mam takiego pieska ma 4 miesiące wiem że nie będzie tak duży jak owczarek ale mam z nim inny problem uporczywie załatwia się w domu i nic sobie z tego nie robi za każdym razem zostaje ukarany i wszystko na nic . Może ktoś ma dobrą radę co zrobić z tym fantem.

Gość gość
Popatrz na jego lapy. Jak ma duże to moze Wyrosną jaka drobne to będzie niższy niż owczarek i pamietaj ten piesek będzie ma pewno wulkanem energii