Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AngieG

To jest chore i ten człowiek mnie zamęczy...

Polecane posty

Gość AngieG

Kłamal, kręcil, obrażał. 8 lat razem. Odeszlam. Niejeden chciałby takiego rozstania. Podziekowałam mu za wszystko, puscilam wolno, nie dzwoniła, nie pisalam, o nic nie prosiłam, zrozumialam,że nic z tego nie będzie. A on wierci mi dziure w brzuchu. Raz mówi, ze tęskni i zyc beze mnie nie moze, a zaraz, ze ciągnie go do innych, ze nie moze sie opanowac bez innych lasek... On mnie zameczy. Ja juz go nie chce. Chce zmienic nr telefonu, ale ze wzgledu na srawy zawodowe nie moge prze znajblizszy miesiac... To jkais krwiopijca, jak go zwalczyc i czego on chce??

Gość 1234567.........
nie odbieraj od niego tel nie odpisuje na smsy traktuj jak powietrze może końcu da spokój ...nie ma nic gorszego jak ignorancja

Gość halinaaaa
powiedzieć mu wprost zeby sie odwalił, nie odpisywać nie odbierać telefonów niech Gnom wie gdzie jego miejsce ___________________ http://tnij.org/djwj

Ja zerwałam po 6 latach i tez mnie meczy telefonami smsami i nachodzi w domu. A bylas zareczona?

Gość AngieG
Tak zamierzam robic. Ten człowiek zabija mnie od środka. Prosiłam go, kazałam, zeby zostawił mnie w spokoju,ze ja juz nic od niego nie cche. Wie dobrze ile dla mnie znaczył i szrpie mną jak zabawka. cierpie jak cholera,ale nie moge dac sie zniszczyc. Boze na kogo ja trafilam...

Gość AngieG
Oficjalnych zaręczyn nie było, ale pierścionek na palcu był.

Gość akakajjakka
zmień nr tel. kup sobie inny i kontakty towarzyskie przerzuc juz na inny nr. te zawodowe także zacznij przerzucac na nowy nr. albo sprawdz czy nie da sie zablokowac polaczen od niechcianych nr. ja w jakims telefonie mialam kiedys taka funkcje.

Gość AngieG
No własnie nie da sie zablokowac tego jednego nru, ani tel nie ma tekiej funkcji, ani niebardzo jest to mozliwe bo mam nr na karte, a nie na abonament. Nie oge wyjąc tej karty do końca czerwca.......... :((((((((((((((

Gość 1234567.........
najlepszym wyjściem by było jakby Cię zobaczył z jakimś innym facetem nie wiem ...a może masz jakiegoś fajnego kumpla który zgodziłby się odegrać rolę Twojego faceta na pokaz

Gość AngieG
Zobaczył mnie z kolega na zdjęciu i wpadl w furie... Boże co w nim siedzi?? Przeciez on nie cche ze mna byc, a nie daje mi spokoju.

Ja spotkałam się kimś i on nas widział (przypadkiem) i to był szok dla niego było jeszcze gorzej...

Gość AngieG
Jedynym wyjściem jest zmiana tego numeru, zacisne zęby, zignoruje go kompletnie przez te pare tygodni i marze tylko o spokoju. Dopiero teraz ta żółc wyłazi...ble.

Gość ladyme
Angie- miałam tak samo.Też 8 lat razem. Bardzo podobna sytuacja. Z tym,że ja wyszłam za niego za mąż... Rozwód za tydzień...

Gość AngieG
Ladyme... biedna, współczuję Ci strasznie. Jak dobrze,ze nie wyszłamz a niego. Zreszta on bardzo nie cchiał tego. Sama nie wierze, ze to wszystko dzieje się naprawdę. Tak bardzo jestem zmęczona i musze sobie radzic z tym przewaznie sama.

Gość ladyme
AngieG-jak chcesz,możemy pogadać poza forum.

Gość AngieG
Ladyme, bardzo proszę:) wyslij mi na maila gg, moje2007@gazeta.pl za chwile sie odezwe

Gość stare DOBRE malzenstwo na pewn
nie odbieraj telefonow, smsow, nie spotykaj sie z nim... potem zmien numer i pilnuj, zeby sie nie dostal w jego rece, to jakis wampir emocjonalny.,..

Gość AngieG
własnie tego się obawiam zeby ten numer nie dostal sie w jego ręce... Nie wiem co to za człowiek. Wampir jakich mało. wierze,ze dam rade i zwalcze go.