Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elin

praca jako doradca finansowy

Polecane posty

Witam jak myslicie czy warto pracowac jako doradca finansowy

Gość Rimini
Kiepska podstawa i premie uznaniowe...ale targety takie do wyrobienia, że często gęsto zostaje tylko podstawa...1400 w jednym z banków...:)Śmiechu warte:)

Gość Rimini
Osobiście nie...ale mój chłopak pracował......dlatego z perspektywy...bocznego obserwatora ...odradzam:)

te premie uznaniowe to jezeli spredaz tyle ile oni zaplanowali?

Gość Rimini
tak..jesli wyrobisz target....na początku możesz dostać mało,będą chcieli Cię zachęcić....wszytsko zalezy jeszcze w jakim banku Mój M pracował w banku w którym premia zależała od tego czy każdy w oddziale wyrobi swoje targety..plus jeden główny dla całego oddziału....to był oddział w 20 tys. mieście a limity takie jak w mieście wojewódzkim

Gość Rimini
Bez żartów:)))Za 1400 przy takiej odpowiedzialności i ilosci pracy?:)Osiwiał mi w ciągu pół roku:)No i w końcu powiedział dośc:)

Gość vołga
Rimini- ty chyba mylisz doradce finansowego z doradcą kredytowym to zupełnie coś innego

Gość Rimini
Zmieniła póxniej bank na inny....lepiej płacili...no ale nastał kryzys:))Nie przedłużyli mu umowy:)teraz rozkręca swoja firmę....nie w tej branży:)

ja myslalam o pracy w bankowoci dlatego bylam ciekawa czy zeczywiscie moze dobrze zarobic

Gość gość
5 tysięcy złotych dla nowego pracownika i wycieczki zagraniczne dla najlepszych osób w firmie. Dla mnie mają bardzo atrakcyjne warunki i nie ma na co narzekać…

Gość arleta32
To dobra praca. Oczywiście o ile potrafisz odnaleźć się a takiej tematyce i o ile trafisz na solidną firmę, która Cię zatrudni. Jeśli chciałbyś spróbować swoich sił w takie pracy to popatrz tutaj http://www.probitasfinance.pl/pl/c . Akurat Probitas Finance prowadzi rekrutację na takie stanowisko.

Gość Olena88
Ja u nich pracuję. I zdecydowanie się opłaca. Firma Probitas Finance jak mało która potrafi docenić zaangażowanie pracownika. Bardzo atrakcyjne wynagrodzenie mają - a to przecież ważne. No i nadal mają otwartą rekrutację, także warto spróbować.