Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaSobieJaaa

STRACH PRZED PRACĄ ..!!

Polecane posty

Witam ;) mam dziwny problem.. poprostu boję się pracy :|| aktualnie jestem przedstawicielką handlową pracuje po godzinie, trzy razy w tygodniu i za każdym razem gdy tam idę ogarnia mnie strach nawet nie wiem czym to jest spowodowane.. parę miesięcy temu byłam hostessa bardzo się do tego rwałam bo zarobek dobry, ale jak już stanęłam to dostałam jakiejś zamuły i nie umiałam się wysłowić do klientów, zacinałam się.. jestem osobą nieśmiałą co bardzo mi przeszkadza w życiu zawodowym.. nie wiem jak to pokonać.. teraz znów mam propozycję promocji na przyszły weekend czasem jak mam iść do pracy na drugi dzień to nawet spać nie potrafię bo tak bardzo się tym przejmuję.. jak to pokonać ? czy tylko ja tak mam ? :(( pomóżcie

Stres związany z pracą tak na ciebie działa. Staraj sie skupić na tym co masz robić a nie na tym aby czegoś nie spieprzyć ;)

Gość a ja obecnie chodze na staz
i tez jak sie rano obudze to juz sie denerwuje. najbardziej stresuje sie tym ze bde musiala gosciom jak przyjda podac kawe a wtedy strasznie mi sie trzesa rece :-(po prostu tak mi telepia ze nie jestem w stanie zaniesc na tacy filiznaek wiec kombinuje jak moge zeby nosic pojedynczo w rece a nie na tacy. wiem ze to wyglada glupio ale co mam zrobic

Większość mężczyzn i kobiet w mniejszym lub większym stopniu odczuwa strach przed odrzuceniem. Ponad 80% facetów boi się zrobić krok naprzód szybciej w relacji damsko męskiej niż powinni. ,,badają teren czy mogą dotknąć i sprawdzają czy naprawdę podobają się kobiecie z którą się spotykają. Zapewne znasz już przyczynę, chodzi o strach przed odrzuceniem. Boją się. Nieważne czy chcesz pokonać swój strach przed odrzuceniem w szkole, w pracy, z kobietą czy na rozmowie kwalifikacyjnej. Proste i skuteczne metody sprawią, że Twój strach minie na zawsze! A co za tym idzie Twoje życie we wszystkich sferach poprawi się wielokrotnie. Osobiście znam tylko paru ludzi, którzy całkowicie wyeliminowani ten strach. Reszta, której pomogłem czuje go nadal, lecz o wiele mniej i potrafią normalnie działać z nim. Co wcześniej było niemożliwe, gdyż paraliżował ich strach. System ,,Jak pokonać strach przed odrzuceniem w wersji PRO zapewnia kompletną ochronę przed nawróceniem objawów strachu, lęku pomagając usuwać wszystkie niedogodności w Twojej podświadomości. Badania kliniczne przeprowadzone przez Joe Colsa dowiodły skuteczności w zwalczaniu strachu przed odrzuceniem. Szukaj od jutra na WYDAJE.pl