Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wietrzna pogoda

czy warto wyjechać do Anglii?

Polecane posty

Gość wietrzna pogoda

Kończę studia, ale wiem,że po tym kierunku nie mam szans na pracę,a znajomości też nie mam, żeby ktoś mi załatwił jakąś posadkę, a z magistrem do marketu na kase to mi się nie uśmiecha... i nie wiem co mam robić, zostać tu i biedować, czy wyjechać do Anglii? Pracowałam tam już przez każde wakacje i nie było źle, ale chciałabym iść na studia podyplomowe,żeby sie przekierunkować i na kurs, ale nie mam kasy. Nie wiem czy rzucić to wszytsko i zaczynac tam od nowa? a jeśli tam mi sie nie uda i znowu wrócę z niczym...:( nie mam pojecia co robić, poradźcie coś...

Mi się wydaje że teraz tam taka sama lipa jak tu. U nas pseudo kryzys i ciężko o pracę, w Anglii pełno polaków i też coraz mniej pracy. Jak masz tam robotę to jedź tam, jak znajdziesz tu to zostań. Nie ważne gdzie ważne żeby mieć za co przeżyć. >>>a z magistrem do marketu na kase to mi się nie uśmiecha... i nie wiem co mam robić, zostać tu i biedować - no ale chyba lepiej siedzieć z magistrem na kasie niż nie mieć nic i siedzieć z magistrem np. na utrzymaniu rodziców

Gość wietrzna pogoda
Roboty tam nagranej nie mam, nigdy nie miałam, zawsze jeździłam "w ciemno" lekko nie było, ale zawsze coś zarobiłam. Narzeczony zarabiał tam bardzo dobrze, teraz tutaj pracuje za marne grosze i namawia mnie do wyjazdu, nie mam pojęcia co robić... To nie jest łatwa decyzja:(

Gość wietrzna pogoda
???

Gość J_Lo
nie, bo anglicy niecierpia Polaków :o

Gość yeahhh
Jedź, płaszcz się przed angolami i rób na ich tyłki

jesli nie masz szans na prace w Polsce to polecam ja nie zaluje mieszkam w angli juz prawie dwa lata sa dobre chwile i te zle

jesli chodzi o anglikow powiem tyle ze szybciej pomoze niz polak

Gość hooooooooop

Gość gość
"nie, bo anglicy nie lubia polakow" a byles tam idioto ?