Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sałatka90

prezerwatywa + oliwka ?

Polecane posty

Gość sałatka90

czy to dobre polaczenie ? bardzo szybko robie sie sucha i jest to problem. Czy gd zaczne uzywac oliwki aaa prawiamy seks z perezerwatywa, to ta oliwka wplynie jakos negatywanie na prezerwatywe ?

Gość sałatka90
dzieki

Nie polecam.Lepiej kupić prezerwatywy z dodatkową ilością środka nawilżającego.Oliwka itp. może uszkodzić lateks.

Gość wanda z warszawy
są nawilżacze, np. z dureksa, na bazie wody tłuszcz uszkodzi gumę

Gość sałatka90
wszystkie zele z diureksa sa na bazie wody czy tylko jakis jeden wybrany np filetwy czy jaki tam jest kolor

Gość poslizgaczka
oliwki nie radze, ale sa nawilzacze tak jak mowi wanda z warszawy. polecam te z durexa, sa swietne, nie cuchna jak niektore olwiki noi nigdy jeszcze nie mialam po nich zadnych 'wypadkow'-czyli np. pieczenia, bo oliwki bylo zbyt duzo a ja zle reaguje na duze ilosci kosmetykow. jesli juz kupiliscie oliwke to jest dobra jesli jezdzicie bez gumy, chociaz zdecydowanie i w tym przypadku polecam magiczną buteleczke z durexa. atutem jest napewno zapach, ktory nie drazni nosa i wydajnosc, bo juz mala ilosc daje niezly poslizg :classic_cool:

Chyba nie ma żelu intymnego czy tam lubrykanta na bazie oliwki/tłuszczu. W każdym razie powinny być na wodzie lub silikonie czy jakoś tak. Możesz spokojnie kupić jakikolwiek durexa, ale lepsze powinny być w sexshopie tylko, że są droższe.

Gość poslizgaczka
wejdz na strone www durexa i sobie poczytaj ;p sa tam wszystkie produkty - od gumek z wieksza iloscia srodka nawilzajacego do nakladek wibracyjnych ;););)

Gość poslizgaczka
te z seks shopow kosztuja po 80zl a cuchna niewyobrazalnie, jak sa bezzapachowe to cuchna hm..taka paloną gumą XD a jak sa niby o zapachu np truskawki, to jebią smierdzacym serem plesniowym xD przynajmniej takie sa moje doswiadczenia z innymi nawizaczami

Gość obawiam się mm
to jest zycie uczuciowe nie erotyczne pomyliłaś fora:)

Gość sałatka90
dzieki wielkie kobietki ;)

Gość wanda z warszawy
Nie wiem, co to za cuchnące nawilżacze. Ja mam żel "warming" - smaruję nim penisa (nie mojego oczywiscie), super sie sprawdza. Dziala lekko rozgrzewająco, co tylko dodaje przyjemności. Wydaje mi sie, że wszystkie żele durexa nadają sie do kombinacji z prezerwatywami. Ale jakby co - można przeczytać na opakowaniu.