Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sałatka90

Jak sie czuje w swoim zwiazku ?

Polecane posty

Gość sałatka90

Ja jestem juz w ziazku ze swoim facetem 2,5 roku, czasem jest pieknie, tak pieknie ze czuje ze jestem jaszczesliwsza kobieta na siwcie, ze to wlasnie ten facet z ktorym chce byc, ale czasem tez bywa tak, ze on staje sie bardzo nerwowy i ostry krzyczy na mnie, mówi tkak nie mile rzeczy, ze czuje ze jestem dla niego nikim, potem przeprasza mówi ze mial ciezki tydzien, ze zle sie czuje. Dobrze jestem w stanie to zrozumiec, ale dlaczego sie na mnie wyrzywa? zapomina o tym ze go kocham ? ze jego slowa mnie rania?

Gość pozwolilas mu na takie
traktowanie to tak masz...

Gość sałatka90
chyba masz racje

Gość pozwolilas mu na takie
nie chyba moja droga nie chyba.... przeszlam przez to wiec wiem o czym mowie... teraz z nowym partnerem nie pozwalam sobiew na takie traktowanie, wiadomo, ze kazdy moze miec gorszy dzien, ale nie znaczy to, ze mozna sie wyzywac na drugiej, najblizszej osobie. To nie fair i powinnas z nim o tym porozmawiac. Ja stawiam sprawe krotko i tyle. Nie zycze sobie, zebys na mnie krzyczal! Wyjdz z pokoju/domu/samochodu, etc i sobie pokrzycz, a jak sie uspokoisz to wroc. Niech idzie na silownie i sie wyzyje, na rowerze pojezdzi, etc. No ludzie!! Szanuj sama siebie, a inni beda szanowac Ciebie. Powinnas mu pokazac, ze nie zyczysz sobie takiego zachowania w stosunku do siebie i tyle. Krotko.