Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bladynka0106

Boze jakiego dzis mam dola

Polecane posty

niewiem czemu ale mam dzis mega dola nie chce z nikim rozmawiac wszystko i wszyscy mnie denerwuja chlopak na ktorym, mi zalezy mysli ze to przez niego ale wcale tak nie jest ... nieiwem co ze soba zrobic najchetniej to bym zapalila ale rzucam palenie nie pale 3 tygodnie wiec chyba nie warto wiem co by mi pomoglo (przytulenie sie do niego ) ale to tez niemozliwe.. Boze co ja mam robic

Gość Boze
zakop tego doła ;)

Gość arturek24
mi by naprawde pomoglo przytulenie sie do kochanej dziewczyny...niestety jestem sam...palenie tez pomage ale rownierz rzucielm.....wiec naprawde nie wiem jak ci pomoc :(

Gość tez bym miala dola
gdybym napisala bladynka.....

arturek24 -najgorsze to to ze jak przyjezdzam do domu zamykam sie w pokoju i siedze tam sama jak idiotka:( nie daje juz se rady nie ma bliskiej osoby wiec jest jeszcze gorzej:(

Gość oo własnie tak
ja tez tak mam.. chyba nigdy sie tak nie czulam jak dzis i wczoraj , jestem rozbita, nic mi sie nie chce , nie mam ochoty ma nic, nic nie cieszy, marnosc................

Gość MASAKRAAAAAAA
jak rzuciliscie palenie? sami? silna wola? czy jakies "wspomagacze"? powiedzcie bo staram sie rzucic, pomozcie

oo własnie tak -u mnie w pracy to odrazu sie skapli zawsze jak twierdza jestes pogodna dziewczyna tyle zycia we mnie bylo a dzis to stwierdzili ze to nie ta sama osoba:( MASAKRAAAAAAA - ja rzucilam z wlasnej woli po prostu mialam motywacje zeby to zrobic i zrobilam.. i jestem dumna Ty tez sobie poradzisz tylko musisz tego bardzo chciec

Gość szaro_Buro_a czerwień się tli
nie jesteście sami w dole.... Ja niby mam Partnera..ale ,że w przeszłości mnie zraniono...mam teraz taki lęk,zazdrość i paradoksalnie czyje się jeszcze bardziej samotnie...