Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyuovbz

Pierwsze tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość tyuovbz

Wczoraj skończyłam brać pierwszą paczkę Syndi-35. To moje pierwsze tabletki antykoncepcyjne w życiu. Dzisiaj miałam dostać okres, a jeszcze go nie dostałam (nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, ale tabletki brałam zawsze o 13). Zaczynam się lekko niepokoić, czy to normalne. Przedtem miałam nieregularne miesiączki, ale ginekolog powiedziała, że po tabletkach na pewno mi się ureguluje. Może trochę przesadzam ze stresowaniem się, ale coraz bardziej się zastanawiam, czy to normalne :(

Gość czy to się uda
krwawienie moze się pojawić nawet w 4 dniu przerwy więc bez obaw:)

Gość antoine
a czytałaś ulotke? przeciez jest tam jasno napisane, ze nie musisz wcale dostac okresu przy pierwszym i drugim opakowaniu bo organizm musi sie przyzwyczaic do hormonów. poza tym masz 7 dni na to by dostac okres, wiec bez obaw wszystko jest w porządku.

Gość tyuovbz
Czytałam ulotkę, ale ciągle sobie wbijam do tego pustego łba, to co powiedziała ginekolog, że na pewno będzie okres. Dzięki za lekkie uspokojenie bo od zastanawiania się, co z moją miesiączką nie potrafię się od rana skupić na nauce, a sesja goni. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok :)

Gość antoine
mowie Ci bedzie ok, moj gin powiedzial, ze moge nie miec i tego trzeba sie trzymac. ja tez mam sesje, a balam sie, ze wpadłam :P i tez nie mogłam sie skupic heheh, ale juz ok, zabieram sie do nauki. głowa do góry!