Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brunetka6

pomocy zaraz umre..

Polecane posty

Jestem w 4 miesiącu ciąży od wczoraj złapała mnie grypa.. mam typowe objawy tj. gorączka,ból głowy,katar,kaszel i okropny ból gardła ciężko mi cokolwiek połknąć ból jest nie do zniesienia :( u lekarza nie byłam.. myslalam ze przejdzie ale jest gorzej :/ czy ktoś miał podobną sytuacje? I czy jakiekolwiek tabletki na przeziębienie można brać?? prosze o szybkie odpowiedzi i z gory dziękuję!!

Gość tabletki w ciazy bez wizyty
u lekarza...................szalona jestes lepiej mleczko z czosnkiem i miodem ttylko domowe sposoby bez wiedxzy lekarza

Gość eeeeeeeeeeeee tam
idź do lekarza,grypę trzeba laczyć a na własną reke nie polecam leczenia. z tych dozwolonych leków to znam paracetamol,pyrosal syrop na przeziębienie,yrop prawoślazowy na kaszel,tantum verde do psikania gardła.To wolno na 100%.Ale idź,niech cie osłucha chociaż

Gość eeeeeeeeeeeee tam
i jeśli masz aż tak duży ból gardła to może być to angina a nie grypa i wtedy musisz brać antybiotyk

Gość edytus
ja jak bylam w ciazy 3 razy zlapala mniee grypka i bylo strasznie zadnych antybiotykow ja za to pilam wode z cytryna mleko z miodem wiesz te domowe sposoby na kaszel pomogl syrop z cebuli ochydny ale pomogl wiesz te syropy ktore kobiety w ciazy moga pic nic nie dawaly ja stawiam na domowe srodki no moz tylko bralam apap i kupilam strepsils pozdrawiam wracaj szybko do zdrowia

dziś juz i tak za pozno do lekarza..dopiero jak cos w poniedzialek chociaz mam nadzieje ze do poniedzialku bedzie wporzadku..mleczko pije od wczoraj :) do tego herbatke z miodem i cytrynką :P dzieki za rady a teraz ide dalej sie wylegiwac :)