Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiem wszystkooo na te tematy

KONIEC ŚWIATA ------------------- chyba znam odpowiedź .........................

Polecane posty

Na temat konca świata było , jest i będzie wiele mówione. Śmieszą mnie te podawane przez media konkretne daty tj. : - rok 2000 - rok 2012 - rok 2037 ( o tej dacie podejrzewam że niewielu z Was słyszało więc wyjaśnię że chodzi o pewną asteroidę która jest wielkości 4 boisk piłkarskich i leci w stronę ziemi ) Rok 2000 się nie sprawdził , 2012 się nie sprawdzi , 2037 też nie. Dlaczego ? ---- po pierwsze : nie prawdą jest że ludzi bedzie coraz mniej , jest dokładnie odwrotnie !!!! Teraz już liczba ludności zbliża się do 7 miliardów !!!! A za kilkadziesiąt lat genetycy przewidują że może wynosić 15 miliardów !!! Wszystko za sprawą głównie Afryki , Stanów Zjednoczonych , Brazylii , oraz kilku państw Azji ( głównie o dziwo nie Chiny ale INDIE ) ---- rok 2037 jest już bardziewj realnym terminem końca świata ale tak samo mało prawdopodobnym. Asteroida ta ominie ziemię o 30 000 km. Wprawdzie to cholernie mało ale jednak do zderzenia nie dojdzie :) Kiedy więc koniec swiata ??????????? Sa dwa wyjścia ::: ----- któraś z nastepnych asteroid trafi w kulę ziemską a jeżeli tak to bedzie trzeba poczekać jeszcze ładnych kilkadziesiąt lub nawet kilkaset lat na pierwszą lepszą :) albo !!!! To jest najbardziej prawdopodobny scenariusz :::: ---- Słońce jak źrodło życia i energii pewnego dnia zgaśnie !!!!!!!!! Zgaśnie na pewno , tu nie ma odwrotu ale są to miliony a może miliardy lat czekania !!!!!!!! Pewne jest to że życie na ziemi trwać będzie jeszcze mnóstwo czasu ! Gorsze jest to że my jako ludzie mamy znacznie krótszy żywot :( Ale to już zupełnie inna bajka. W skrócie powiem tak : - była era dinozaurów --- wygineli co do jednego - była era szympansów , małp jako najmądrzejszych istot zywych ---- teraz to my ludzie ich zastąpiliśmy - za jakiś czas nas zastąpią ............................. kto ??????? Odpowiedź znacie ---- sami na własne zyczenie swoich panów robicie . Mowa oczywiście o robotach , cudach techniki. Mile widziane komentarze.

kilka chwil --- jasne że nieznamy daty ani godziny ! Przecież ja nie podałem daty , podałem tylko jak do tego dojdzie !

ale spekulujesz jak do tego dojdzie a tego też nie wiemy. Wierzących nie przekonasz bo napisane jest w Biblii ze przyjdzie antychryst itd.

Gość to ja - autor topikue
nie dyskutuj malutka :)

:D no co ?

hehehehee , dyskutuj może lepiej jednak :) ja się tak lubię przekomarzać :) Skąd jesteś paszteciku ? :)

Gość 4etbg
Po pierwsze to populacja ludzka około 2050 przekroczy 9 miliardów, wynika tak z najnowszych badań. A 15 miliardów to bujdy. W latach 2045-2050 ma spaść rozrodczość z 2,56 (w latach 2005-2010) do 2,02 dziecka na kobietę. Społeczeństwa zaczną się starzeć liczba ludności będzie spadać. Azja się rozwija i im się tam z czasem dzieci mieć nie będzie chciało tak jak dziś w Europie. Afryka umrze z głodu, i nie będzie problemu. Ameryka i Europa pomrą ze starości i bedzie po sprawie. Wniosek jest jeden za kilkadziesiąt lat na świecie będzie istnieć tylko powoli starzejąca się i wymierająca ludność rasy ŻÓŁTEJ!

Gość to nadal ja
ale ja pytam kochanie skąd jesteś a nie ile masz latek :) Ale dobrze że napisałaś bo nie będę musiał kombinować jak Cię podejść :) uffff..... robaczku

ty obślizgła glizdeczko ja z południowego wschodu A co cię to tak interesuje, co? Moze jesteś pedofilem, który zasadza sie na swoje ofiary buszując po kafeteri?:D

Gość to nadal ja
no wiesz :( fffoooocccchhhhh !!

Gość rzygi
koniec świata nastąpi owszem, jak sie kurestwo na ziemi nie skończy... pewnego dnia matka ziemia nie wytrzyma i rozstąpi się na pół i pochłonie wszystkie istoty dupodające komu popadnie 😭 hahaha nie no dajcie se siana z tymi końcami świata ;]

Gość jakaś taka 24
ruski nas kiedys dopadną tak czy siak i dla nas to bedzie koniec świata :P:P:P

Gość rzygi
czasem wystarczy se puścić cichacza woniącegoto efekt prawie taki sam jak po gazie jakimś tam :O :P