Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ledwochodzę

nie jestem w stanie sobie poradzić.

Polecane posty

Gość ledwochodzę

rozstałam się z chłopakiem. zostało wypowiedzianych zbyt wiele słów, zbyt wiele czynów przy świadkach- a wszystko było następstwem tego, że dowiedziałam się o kłamstwach i nie do końca fair zachowaniem z jego strony jeśli chodzi o dziewczyny (jedną konkretną). Moje zycie się zawaliło, ja nie widzę sensu, przez ten rok- oddałam mu tak wiele, dziewictwo. Mieliśmy tak silną więź, tylko planów. Był dla mnie wszystkim. I wiem że bardzo dużo znaczyłam dla niego. Chcę iść do psychologa, nie wiem czy coś to da, ale na pewno nie zaszkodzi. Piszę, nie wiem czego oczekuję, jestem w takim stanie, że czegokolwiek. Teraz jesteśmy dla siebie mili- tzn troszkę rozmawiamy, jak się czujemy- nie rozmawiamy o ostatnich wydarzeniach. Problem w tym, że ja nie czuję że kiedykolwiek mogę być szczęśliwa. Zawalił mi się cały świat. chciałabym żeby to wszystko bylo snem.

Gość ledwochodzę
proszę o nić nadziei.

Gość porzucona przez gg
przestańcie ze sobą rozmawiać. CIągnięcie znajomości nie będzie Ci pozwalało pójść dalej. A trzeba ruszyć z miejsca. Ja rozstałam się w poniedziałek, tak tragicznego rozstania nigdy nie miałam. Najniższy poziom z możliwych. Zastanawiam sie czy do niego nie zadzwonić. Już 2 razy próbowałam ale miał wyłączony tel. Pewnie mu się wyświetliło jak włączył. Wiem że nie powinnam, ale ciągnie do tego kontaktu. Ciężko tak z dnia na dzień stracić wszystko. Jednocześnie wiem że trzeba zerwać kontakt. On ze mna zerwał, teraz czas na mnie - zerwać z przeszłością, pogodzić się z tym.

Widać nie widział w tobie drugiej osoby tylko dziewicę którą chciał \"zaliczyć\" jest draniem i dobrze że go opuściłaś bo tako by ciebie cały czas okłamywał

Gość ledwochodzę
ale mi jest lepiej gdy mam ten kontakt, jakikolwiek. nie umiem tak z dnia na dzień :(

Gość ledwochodzę
wiesz on swoje prawictwo też "oddał". i wiem że było to silne przeżycie. nie jest draniem, jest niedojrzały

Gość ledwochodzę
niech nie gaśnie :(