Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weronikawa

Większość mężczyzn to męskie dziwki

Polecane posty

mało który się szanuje, a jeszcze taki puszczalski, który miał wiele kobiet śmie nazywać się łagodnie \"doświadczonym\" hahahah a to zwykla kanalia. I jak tu znaleźć porządnego faceta?! gdzie ci szanuący się???????

Gość wujekdobra rada
mam pytanie któryś kopnął cię w dupe ????? :D

Gość AsziaaNia.X
Masz rację, tacy faceci są śmieszni. Ja nigdy nie umowiłabym się z męska koorwą... To jest ochydne.. taki wyruchany fiot.. :o

Gość mikolipoi
to prawda facet jak poznaje kobiete nie ma na mysli kolezenstwa tylko zawsze podtekst seksualny... i to jest przykre...

Gość 1408
dlatego ja przechodzonego szmatlawca nawet kijem bym nie tkla, kij wie gdzie tego chooja wtykal :O

Gość Fierdopeer
Co do tematu to masz rację, ale naszczęście ja do nich nie należe :)

Gość zuaa truskawaa
ja zostawilam faceta bo sie kurwil na lewo i prawo.. jestem zuaaa :classic_cool:

nigdy bym takiego babiarza na męża sobie nie wzięła, żenada :( a później się dziwią dlaczego porządne dziewczyny ich nie chcą

Gość zuaa truskawaa
zreszta jak faceci smia nas wyzywac ze my jestesmy latwe? jak sami przeruchaja nawet stara babe.. :o :classic_cool:

Gość Nataaalusia
cala prawda o was faceci jestescie syfiarzami i jestescie tymi meskimi dziwkami i nie dziwcie sie ze pozneij was porzadne dziewczyny nie chcą jestescie tylko przeruchanymi kielbasami zurzytymi tez :D:D mowie tu tylko o wiekszosci facetow bo sa tacy co sie szanuja.

Gość Nataaalusia
a i iloscia przeruchanych lasek nie ma sie co chwalic bo sie tylko ośmieszacie :classic_cool:

jaki był cel założenia tematu? D: ale jak cos to sie zgadzam ze sporo jest idiotów, zeby nie bylo;p

Gość 1234567.........
hehehe no to sobie koleżanki poużywały na facetach ale zgadzam się że jak facet ma wiele kobiet i bzyka na prawo i lewo to przecież nic takiego bo zdobywa DOŚWIADCZENIE a jak dziewczyna miała paru partnerów to nikt nie powie że zdobywa doświadczenie tylko zaraz ma łatkę puszczalskiej ....dziwki ...szmaty itd...i zazwyczaj takimi epitetami obrzucają je właśnie faceci ....bo oni mogą na prawo i lewo ale za żonę by chcieli dziewicę i tutaj jest ta niesprawiedliwość i zakłamanie wg mnie niech każdy bzyka ile chce byle nie robił krzywdy innym

no zgadzam się, już od zamiesżłych średniowiecznych czasów było zapotrzebowanie na dziewice,ale jak tutaj zmeinić stereotypy i zwyczaje jak już w bajeczkach dla dzieci jest o rycerzu (i nie mowi sie ze to prawiczek) który chce zdobyc DZIEWICe właśnie :D xdxd

Gość facet przez duże C
Normalność , typowość ,to cecha charakterystyczna dla grupy a raczej przeważającej większości w grupie która preferuje pewne zachowania . Np Stado owiec jest białe nienormalna jest owca czarna . Jeśli wszyscy kopulują na potęgę a Ty nie to nie jesteś normalna :)

"nigdy bym nie chcial zony dziewicy!! wole taka co miala z 5 lub 6 partnerow i wie jak smakuja inni i moze jej nie korcic" do sensuala: nikt ci nie karze za żone brac dziewice, jak jesteś szmaciarz to za żonę bierz szmaciarę, każdy powinien brać kogos swojego pokroju.

Gość facet przez duże C
Apropos dziewictwa to dość osobliwa cecha bo porządność kobiety oceniamy grzebiąc w jej hmm piczce ;) ahhahah

DOBRZE POWIEDZIANE :d sensual juz nie mosisz udowadniac ze jestes glupi-dostrzeglismy cie :D

Gość i co ulżyło ci
i tak stereotypu nie zmienisz:P:classic_cool:

Gość baby som gupie i kropka

Gość NiuShaaa.
przyjmijcie do wiadomości że jestescie meskimi dziwkami i nie zaprzeczajcie i nie tłumaczcie się bo tu nie ma czym ;)

Gość NiuShaaa.
sensual, my dupe pchamy ? to wam fujara staje i wlazi gdzie nie trzeba przygłupia meska dziwko..

chodzi nam o wiekszość, bo ja tez znam bardzo fajnych, szanujacych się chłopaków, wiadomo,że wszyscy tacy nie są.