Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalias86

Płaski brzuch

Polecane posty

Gość Natalias86

Dziewczyny, czy znacie moze jakies dobre wyprobowane cwiczenia na brzuch?? jestem juz dwa lata po porodzie, ale za kazdym razem jak troche przytyje idzie mi tylko i wylacznie w brzuch. Nie moge juz patrzec na faldki wystajace z jeansow:( Cwiczylam 6 weidera, ale dalam rade tydzien , bo troche dla mnie za ciezko , boli kregoslup... zwykle brzuszki, nie pomoga na talie:( co robic???

Gość i ja tez chce plaski brzuch..
j.w. plisss:)

Gość i ja tez chce plaski brzuch..
i na dodatek szczuple uda!!! :)

zależy co rozumiesz przez "Zwykłe brzuszki".Załóż ręcę na kark,nogi zaprzyj o coś stabilnego i na początek 3x po 50 brzuszków i stopniowo np. co 4 dni zwiększaj liczbę wykonywanych brzuszków sukcesywnie aż dojdziesz do 100-uwierz da się,jak będziesz robił a 300 brzuszków dziennie i do tego 3 razy w tygodniu biegała to nie będzie fałdek na brzuszku i tzw. boczków.Jak znikną fałdki to uwidoczni się talia.ja tak ćwiczę od 10 lat,powodzenia i cierpliwości życzę,bo to mozolna praca i na efekty trzeba poczekać:)

Gość bla blaa blaa
encyklopedia:D czyli kadziemy sie wygodnie wszystko jedno czy na podłodze czy na łóżku, byle płasko, bierzemy encyklopedie i kładziemy ją na brzuszek.. no i wtedy napinamy mięśnie i unosimy encyklopedię brzuchem, ręce najlepiej wziąc za głowe:) no i tak 50 razy góra.. dół..(1)góra..dół..(2):) po kilku dniach robimy 60 razy no i tak co kilka dni podnosimy o 10. Trzeba tylko pamiętac by miec cały czas napięty brzuch. Proste cwiczenie a efekty są:D

Gość natalias86
Dzieki:) Nie mam napietego brzucha tylko faldki i jest w ogole jakis taki wystajacy, ale mysle, ze to od coli? pije tak mniej wiecej co drugi dzien puszke, bo zawiera kofeine, a nie przepadam za kawa. I ogolnie mam strasznie slaba przemiane materii:( Odstawie cole, i jedzenie po 19... Strasznie chcialabym miec na wakacje lepszy brzuch, w tamte wakacje nie bylo az takiego problemu jaki jest teraz:(

Gość co do brzuszkow
to nie liczy sie ilość tylko jakość, lepeij wykonac mniej ale dokładnie tak by poczuć mięśnie niż "namachać" 100 czy wiecej bo to bez sensu.

Gość modelka z argentyny
zaby nie bolały precy powinnas stosowac rozgrzewkę przed cwiczeniami