Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdradziłemDziewczynę

Zdradziłem dziewczynę

Polecane posty

Gość a ja cie chyba znam...
To jednak nie ty:) Możesz czuć się spokojny choć nieładnie nieładnie ...

Gość cytryna_
Człowieku, zapytam krótko - dlaczego się dawałeś zniewalać? Nie można w takiej sytuacji zwalać całej winy za nieudany związek na nią. Pozwoliłeś sobie na takie traktowanie, nie interweniowałeś lub robiłeś to nieumiejętnie, a teraz masz o to wszystko pretensje do niej? Kiedy jedna strona czuje się wykorzystywana, powinna od razu powiedzieć "stop"! To bardzo ważne, aby od razu mówić co nam się nie podoba, nie odkładać tego, bo bardzo wiele można stracić. Nie piszę tak, dlatego, iż jestem kobietą. Kimkolwiek nie byłby adresat postu, napisałabym to samo. Staram się spojrzeć na sprawę okiem obiektywnym, nie zaś urażonego chłopca jakim jest Zygmunt Wstrząs :)

Gość do zdradzająca dziewczyna
hahaha 30 pare lat i z 17 staka sie umowilas o moj boze haha jaki ty zalosny jestes zeby na czasie zarywac gowniary hehehe szok..

Gość dadadaaaa
gratuluje tym co uwazaja ze bycie z jedna osoba to strata mlodosci ! :D nazwac was moge jedynie POS-z-U-ki-WACZE WENERYCZNI :))) potem na stare lata pozalujecie zescie ladaczyli i puszczali sie bez celu... co 8 z was zaplaci za to wpadka w niechciana ciaze a co 100 hiv-em :) aaa ha ha hhhhh ludzie... miejscie odrobine wartosci w zyciu bo coraz gorsze z was narody... pozdrawiam tych co maja rozwiniety mozg :)

Gość anonim...5123
jak mozna byc z kobieta dluzej niz rok? przeciez to masochizm!!!!!!!

Gość dadadaaaa
masochizm to byc mozgo-jajem ... windziarzem pontowniczym.... czytaj - mezczyzna :D