Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdradziłemDziewczynę

Zdradziłem dziewczynę

Polecane posty

No i stało się .Po 6 latach bycia wiernym głupim psem zdradziłem swoją dziewczynę :( Od dawna nie układało nam się a każdy dzień to była bezustanna walka między nami dwojga .Mimo tego że byłem dla niej wszystkim traktowała mnie jak śmiecia i grałem wd jej chorych głupich zagrywek .Wczoraj poznałem na czacie pewną siedemnastoletnią dziewczynę i po 3 godzinkach rozmowy spotkaliśmy się tej samej nocy w jej miejscowości .Nie jechałem tam po to żeby zdradzić tylko po to żeby poczuć się chociaż raz od lat wolnym i szczęśliwym .Na początku była tylko rozmowa ale po czasie byliśmy już przytuleni do siebie i namiętnie całowaliśmy się w moim samochodzie .Nie było seksu ,były tylko namiętne pocałunki ,miłe słówka i zachowywaliśmy się tak jak by znaliśmy się od lat.Czas szybko minął ,o 5 rano wróciłem do domu i przez resztę ranka już nie mogłem zasnąć .Moja dziewczyna o niczym nie wie , i się nie dowie .Dość chamstwa już miałem z jej strony i po paru latach bycia niewolnikiem zrobiłem coś co sprawiło że mam ochotę żyć .Szkoda tylko że już nie mam tyle lat co kiedyś bo uświadomiłem sobie że całe życie za mną a przecież mogłem korzystać z życia tak jak teraz.Nic mi nie cofnie młodych lat .

Gość po co nia jestes
to nie żona jak ci tak zle to sie rozstancie

wiem jak to jest , zmarnowałem najlepsze lata na kogoś kto mi nie wiele dał, jesli czujesz sie szczesliwy to ułóż sobie życie na nowo ale nie oszukuj "swej" kobiety nie okłamuj jej - tylko o to Cie prosze

Gość 1234567.........
porozmawiaj ze swoją dziewczyną poważnie co Cię boli itd...a jak rozmowa nie przyniesie skutku po prostu odejdź ...poczuj się wolny ...lepsze to jak masz ją zdradzać na prawo i lewo za jakiś czas

skoncz z tym meskim szowinizmem:-O w dziesiejszych czasach facet musi umiec sam sprzatac, prac i gotowac :classic_cool: a autor tematu pewnie dla poprawy humoru bedzie co miesiac dymal jakas 17, bo wiadomo ze na calowaniu sie nie skonczy:-O

Autorze korzystaj i nadrabiaj stracony czas tak jak ja to zrobiłem za chwile odezwą sie laski które beda chciały wmówic Ci ze musisz byc porzadnym i uczciwym oraz ze nie możesz "dymać" 17 -stek, same pewnie nie są lepsze , ale na szczęście nie wszystkie są takie !!!

Tomcioszek Niech i 14 posuwa ale najpierw rozstanie się z dziewczyną! Jak komuś jest źle to powinien to zmienić a nie męczyć się! ... ani oszukiwać

>> w dziesiejszych czasach facet musi umiec sam sprzatac, prac i gotowac Musi umieć, ale nie musi tego robić. Od czego niby ma kobiete? :o >>a autor tematu pewnie dla poprawy humoru bedzie co miesiac dymal jakas 17, bo wiadomo ze na calowaniu sie nie skonczy I prawidłowo :classic_cool:

Dzięki za wsparcie tomcioszek .Masz rację ,wiesz ja nie mam zamiaru kolejny raz zdradzić ale umówiliśmy się znów za jakiś czas i na pewno na rozmowie się nie skończy .Straciłem swoje najlepsze lata przez kobietę która miała niewolnika a nie mężczyznę a teraz po tych wszystkich latach uświadomiłem sobie że przecież nie nie mogę tak dalej bo za chwile będę miał trzydzieściparę lat i jeden poważny nie udany związek .

biedaczek!!! niewolnika z ciebie zrobila?:( a to nie zla kobieta musisz teraz sobie odbic stracone lata jakie to smutne, swiat jest pelen nieszczesc:-( :-O:-o:-O zygmus olewam Cie, wiem i tak ze sie nabijasz :classic_cool:

zbanowany.koteczek => U kobiet to powszechna praktyka. Trzeba się uczuć u najlepszych, głupia :P

Mo tak jasne !!! Wy kobiety potraficie sobie owinąć kolesia w okół palca i traktować go jak niewolnika .Same natomiast piździcie się do facetów ,rozmyślacie o nich i flirtujecie jak tylko się da a na koniec dajecie dupy i mówicie swoim facetom że to przez nich bo byli za mało uczuciowi .Śmiać mi się z tego chce bo jak dziewczyna zdradza to wszyscy jej współczują i gratulują jednocześnie bo miała faceta beznadziejnego a jak koleś zdradzi to wielkie halo.Oczywiście nie mówię tutaj o wszystkich kobietach ale większość z nich taka jest.

Gość 1234567.........
no tak bo to zła kobieta była :) autorze skoro jesteś taki nieszczęśliwy to czemu nie podejmiesz odważnej decyzji i nie odejdziesz hmmmm ? ja nie mam zamiaru stawać tutaj w nikogo obronie bo nie znam Ciebie ani Twojej dziewczyny ....ale pamiętaj nic samo się nie dzieje a wina zawsze leży gdzieś po środku jak Ci tak źle odejdź zostaw i po sprawie bo w sumie nie zrozumiałam Ty masz wyrzuty sumienia że umówiłeś sie z tą 17 latką ? czy chciałeś się pochwalić a przy okazji usprawiedliwić swoje poczynania

pożegnaj swoją dziewczynę , tylko nie za ostro , bo jeśli oan ma wybuchowy charakter to jeszcze odwali Ci cos głupiego nie zadawaj sie z małolatami zawsze powtarzam ze dla faceta zadnym problemem jest poderwac młodsza bo młodsze lubia starszych Lecz problemem jest poderwac kobiete w swoim wieku lub starsz bo mało który facet jest na tyle dojrzały zeby spełnic oczekiwania starszej kobiety

Gość zdradzacz-Ty się nie tłumacz
nie frustruj i nie miej skrupułów. Żyj tak, żeby bylo Ci wygodnie, czyń drugiemu, co Tobie niemiłe, tylko pierwszy. Etyka chrześcijańska jest przereklamowana, a życie to wojna, w której nie bierze się jeńców.

Raczej nie mam problemów z podrywaniem dziewczyn bo jestem facetem dość przystojnym i zawsze było tak że dziewczyny same do mnie się dobijały.W wieku 25 lat poderwałem właśnie moją obecną dziewczynę i ona miała wtedy 24 lata a jeszcze przed nią mając 20 lat zawróciłem w głowie 27latce starszej już dziewczynie na poziomie która miała ułożone życie praca itp .Nie mam wyrzutów sumienia tylko jakoś dziwnie się czuję a w ogóle to już doszedłem do wniosku że kręcą mnie cholernie świeże dziewczyny niż jakieś laski po przejściach.

tylko nie bierz za młodych bo ktos powie ze to pedofilja a na powaznie : świezynki zawsze sa dobre ale musisz sie pogodzic z tym ze w tym wieku ciezko znalezc kogos bez nadmiernych doswiadczen zyciowych