Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam az znow spadnie deszcz

Czuje ze swiat sie pomylil...

Polecane posty

Nasze drogi zeszly sie na przyslowiowe 5 minut, i od tamtej pory nie moge zapomniec, mysle tylko o nim! on z kims jest obecnie ale wiem ze to raczej z samotnosci, boze jak o niego zawalczyc bo praktycznie nie ma dnia zebym nie myslala:/

Gość a pomyślałaś
że skoro z kimś jest to nie tylko samotność ale i uczucie?

Napisalam ze znamy sie przyslowiowe 5 minut, czyli ze krotko! , widzielismy sie pare razy ale mamy te sama grupe znajomych Pewnie ze moze byc uczucie ale ja wiem ze go nie ma..jest z nia bo tak mu latwiej

Gość Zawalcz o niego34
bo tak do końca zycia bedziesz żałować lepiej przekonac sie że Cie nie chce niz miec psychoterapie do końca zycia zaryzykuj nie buj sie zaaranzuj spotaknie jak wyjdzie super jak nie bedziesz miała pwenośc przesytaniesz zyc marzeniami Zaryzykuj wiedza kosztuje

Gość
skąd to możesz wiedzieć, skoro widzieliście się kilka razy? daj sobie spokój i nie właź z buciorami w cudzy związek

no mamy wspolnych znajomych wiec slysze co mowia... chce zawalczyc ale tez nie chce wyjsc na idiotke:/ to jest skomplikowane bo jak sie poznalismy to ja z kims bylam, a slyszalam od znajomych ze on caly czas o mnie pytal i wypytywal czy ten moj zwiazek to na powaznie....pozniej on znalazl laske...a ja odkad go poznalam nie moglam przestac myslec, no nie wiem zamecze sie chyba:/