Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odchudzaaam się

Ile dam radę maksymalnie schudnąć jeśli

Polecane posty

Gość odchudzaaam się

do 30 czerwca, czyli w trzy tygodnie. jeśli zaczełam od dziś a moje menu wygląda tak: rano 1 lub 2 kromki na śniadanie. + mięta na obiad- 2 jajka sadzone+ zielona sałata bez niczego + woda wieczór i noc- nic. ew. dodatkowe jedzenie:guma do żucia (więcej soków żołądkowych lepsze trawienie, po obiedzie czy śniadaniu) czyli w skrócie zamierzam jeść w miare normalne śniadanie (ale nie bardzo syte, i trochę na obiad jajko i sałata chyba dużo nie mają kalorii) uda mi się schudnąć 6-7 kg przez 18 dni?

Gość odchudzaaam się
i ewentualnie jeszcze truskawki bez cukru bo mają 29 kcal na 100 gram.

Gość odchudzaaam się
odpowiedzcie bo nie wiem jak szybko organizm spala sadło ;) a i czy to ile schudnę zależy od mojej wagi początkowej? im jestem grubsza tym łatwiej czy trudniej?

Gość odchudzaaam się
hmm ważę 54-53 kg, a chcę ważyć koniecznie z 48kg... no to tak 6 kg chcę zrzucić..

ty chyba chyba zagłodzić przy takiej wadze pewnie będziesz wyglądać jak szkielet i nie będzie nawet na czym oka zawiesić :P

Gość odchudzaaam się
i tak nie ma;p jestem decha, ale z wielkim tyłkiem.... i z niego muszę zrzucić...

Gość odchudzaaam się
ale dalej nie znam odpowiedzi, czy 6 kg jest możliwe w 18 dni?

no wiesz ja nie tylko na piersiach zawieszam oko na tyłku też :P a poza tym niektóre kobiety jak przybierają na wadze to maja większy biust :P

Gość jak rozumiem
tak masz zamiar jeśc już zawsze ? Bo chyba na tyle rozumna jesteś że zdajesz sobie sprawę z tego wieksze ilości jedzenia póżniej=efekt jojo

Gość odchudzaaam się
no tak, nie da się ukryć że na tyłku też, ale ja mam taki wielki i odstający jak j.lo, a jak trochę schudnę to i tak będe miała okrągły tylko mniejszy i bardziej pasujący do reszty ;0 zresztą, zobaczymy czy wytrwam w ogóle p.s. mam 165 wzrostu, ale kurcze widzę siebie bardziej jako chudzielca niż jako normalnej wagi osobę (zawsze byłam chuuda, tylko teraz mi tak dupa urosła a cycki prawie wcale, a na to żeby tzytzki urosły to nie mam szans bo już za stara jestem)

Gość odchudzaaam się
jak doskonale wiem- tylko że dalej mam zamiar jeść normalnie- i więcej ćwiczyć.. ale wolę zacząć od spadku wagi i jej utrzymywania.. niż powolnej jej straty.. a do słodyczy jakoś mnie nigdy nie ciągnie, więc spodziewam się że raczej mi się to uda ;p

Gość odchudzaaam się
taa... za leniwa jestem ;) zresztą do 30stego nic nie da;p a muszę wyglądać nieźle na ten dzień.. a potem w sumie lato więc i tak będe dużo czasu na basenie/rowerze, więc się sama wymodeluje;p

Gość hłe hłe hłe
guma do żucia powoduje że wytwarzają się soki trawienne, soki trawienne wytwrzają kwas żołądkowy a ten drażni ściany i wlot do żółądka i masz uczucie ssania, więc chce ci się jeśc. Skoro masz wielki tyłek to cwicz a nie diete rób.

Gość campostella
pij dużo wody mineralnej i rób ćwiczenie"wędrująca pupa" :D

Gość widia
najpier zrzucisz z piersi ,potem brzucha a z tyłka to na samym końcu a przy tak drakońskiej dziecie to normalnie funkcjonowac się nie da,przynajmniej ja bym nie dała rady,ogłupisz tylko swój organizm i efekt będzie żaden.Lepiej ćwiczyć, np biegać ,pływac niż przestać jeść

Gość campostella
dieta nie działa wybiórczo-tylko na tyłek

Gość ale w czym problem
Wszystko zależy od Twojej przemiany materii, ale bardziej bym się martwiła o podwyższenie cholesterolu - codziennie zamierzasz jeść te jajka? No i gdzie witaminy i mikroelementy? Mało zróżnicowana ta dieta.

Gość campostella
"wędrująca pupa" -siadasz na podłodze,ręce wyciągnięte równolegle do podłogi,przesuwasz ciało tak jakbyś szła,tylko,że z pozycji pupy:D

Gość odchudzaaam się
zabawne.. z tą wędrującą pupą... odchudzanie mi coś nie wyszło. na kolację zjadłam 3 kromki i śledzia w sosie pomidorowym... jeeeej... ja nie chcę tego wielkiego dupska a ciągle jem.... no ale za to trochę się poruszałam... w każdym razie zac\zynam od jutra... aa i nie chcę jeśc codziennie jajek, źle się wyraziłam, po prostu chcę jeść mało..