Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lula_90

trąba powietrzna

Polecane posty

widział ktos z was na własne oczy trąbe powietrzna?:D wkoncu jestesmy wszyscy z innych rejonow, wiec pewnie co niektorzy mieszkaja w takich miejscach, dzis znowu była traba, i olbrzymi grad, boiscie sie?, co czujecie jak widzicie taka trabe, ja nie widziałam, ale jakbym zobaczyła, to chyba zawał byłby murowany, chociaz ciagnie mnie zeby zobaczyc

Ja oglądałam tylko na YT ten urywek zespołu jadącego autobusem ,który zaatakował trąba powietrzna i powiem ci ze kurde no pory bym miał pełne jakbym to zobaczyła :O chociaż jak oglądam nieraz na discovery filmy dokumentalne o trąbach w stanach to włos sie jeży :O tam to jest odlot :D

no własnie, ale kiedys w polsce nie było trab powietrznych, a teraz sa takie anomalia pogodowe, ze niedługo takie traby co sa w usa beda i u nas

a ja bym chcial to zobaczyc.. szkoda ze nei bylo mnei nad morzem ja kw tedy potrójna w wodzie była

Dlatego też ciesze sie ,ze mam taką dużą piwnicę :D dosłownie jak bunkr albo schron atomowy :D Nie ,ale tam bez jaj to chyba nikt by nie chiciał aby takie wiatrzysko porwało jego ciało i rzuciło gdzieś na drzewa ,albo cholera wie gdzie :O Lecisz sobie a obok ciebie cysterna sie kręci :Ohula hop :Dkto pierwszy uderzy o ziemię :O

zanim bys sie zorientowala ze obok leci cysterna albo wylądowała na drzewie juzdawno coś urwałoby ci głowe więc się nie martw :D

Ostroniks weź :O trzeba by było potem Kakuzu szukać, żeby łeb przyszył :P dziś oglądaj, bo Sasuke wraca :P Sasuke-kun 😍 😘 :classic_cool: :D

ale nikt z was nie widział? dzis była traba rok temu tez była;/, naszcescie u nas sa jescze małe, ale i tak zabiły pare osob

dzis była? jakos nei slyszalem zeby ktos zginal w polsce od traby, wiesz czasem dziennikarze okreslaja mianem traby powietrznej zwykły huragan...

czemu tu sie dziwic, jak przyroda wariuje :// ja widzialam na wlasne oczy, latem zeszlego roku nad morzem...powiem tak -- nawet największy twardziel przy tym wymięka :O

A gdzie dziś była trąba ? Się wiadomości nie oglądało ,się nie wie :O

dzis nikt nie zginał chociaz nie wiadomo, ale 1 h temu ogladałam wiadomosci i mowili ze była traba tylko nie wiem gdzie, w ktorym wojewodztwie, i grad strasznie wielki padał

Gość Gdzie ten Bóg
taki miłosierny-p

Gość ja widzialam 2 razy
raz nad morzem we Wloszech, przez chwile nie bylo nic widac,byłam w srodku straszne wrazenie, drugi raz w Chinach, ale byla ciut dalej. wiec po prostu bardzo ciekawie wygladali, tak jak na filmie.

Gość fantrabpowietrznych
tez miałem kiedys takie marzenie zeby zobaczyc trabe powietrzna, nawet wyjechałem do kolorado kilka lat temy zeby zobaczyc ale nic z tego

ja widzialam z bardzo bardzo bliska, bo akurat płynęłam sobie statkiem i male okrążonko sobie ta trąba robila wokól niej... zupelnie jak by mialo to zjawisko mózg !!!

Ja nie widzialam trąby ale jak po jakichś 5 minutach wyjrzałam przez okno to zobaczyłam jej skutki.. to bylo 3 lata temu jak sie nie myle.Po dzis dzien mam ten obraz przed soba jak o tym mysle