Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witam wszytkich

fajne imię dla dziewczynki

Polecane posty

Gość witam wszytkich

jak znacie lub slyszeliscie gdzies fajne, w miare oryginalne imie dla żenskie to napiszcie, szukam pomysłu jak nazwac córeczkę, pozdrawiam

Gość 21100112
Damaris

Gość Hajduczia7
Ewa, ( Ewunia, Ewusia ) Zuzia (Zuzka) :classic_cool:

Gość maturka4
Krystyna - przynajmniej nie unieszczęśliwisz dziecka na całe życie

Gość ja proponuje dac
napiekniejsze imie pod sloncem MALGOSIA, by uciac wszelkie spekulacje, ja jestem romek ;)

Gość nie nie Małgosia
Najładniejsze to Alicja, Ala

Gość ja proponuje dac
Małgorzata - imię żeńskie pochodzenia greckiego. Wywodzi się od greckiego słowa margarites oznaczajacego \"perła\". Znane osoby o imieniu Małgorzata: * księżniczka Małgorzata - księżna Snowdon * Małgorzata I - władczyni Danii , Norwegii i Szwecji * Małgorzata II - królowa Danii * Margaret Atwood - kanadyjska pisarka * Małgorzata Andrzejczuk - polska wokalistka * Małgorzata Bartyzel * Małgorzata Braunek - polska aktorka filmowa i teatralna * Małgorzata Burgundzka - królowa Nawarry i Francji * Margaret Cavendish (księżna Newcastle) - brytyjska pisarka i filozof * Margaret Drabble - angielska pisarka * Marguerite Duras - francuska pisarka * Małgorzata Dydek - polska koszykarka * Margot Fonteyn - angielska primabalerina * Małgorzata Foremniak - polska aktorka * Margaret Fuller - amerykańska dziennikarka * Małgorzata Glinka-Mogentale - polska siatkarka * Małgorzata Gosiewska * Małgorzata Kenneth - królowa Szkocji * Małgorzata Kosik - polska aktorka, modelka, piosenkarka * Małgorzata Kościelniak - dziennikarka radiowa * Małgorzata Kożuchowska - polska aktorka * Małgorzata Markiewicz - polska wokalistka * Margaret Mead - badaczka amerykańska * Margaret Mitchell - pisarka amerykańska * Małgorzata Musierowicz- pisarka * Małgorzata z Nawarry - królowa Nawarry * Małgorzata Olejnik * Margaret Osborne DuPont - tenisistka * Małgorzata Ostrowska- polska piosenkarka * Małgorzata Ostrowska-Królikowska- polska aktorka * Małgorzata Pieńkowska - polska aktorka * Małgorzata Prokopiuk-Kępka - dziennikarka radiowa * Małgorzata Sadowska - polska aktorka * Małgorzata Sadurska * Margit Sandemo - norweska pisarka * Margaret Smith Court - australijska tenisistka * Małgorzata Socha - polska aktorka * Małgorzata Stryjska * Margaret Thatcher - angielska polityk * Małgorzata Tudor - królowa Szkocji * Małgorzata de Valois - królowa Francji i Nawarry * Marguerite Yourcenar - francuska pisarka * Małgorzata Walewska - polska mezzosopranistka * Margot Wallström - szwedzka polityk * Małgorzata Wyszyńska - dziennikarka polska Znane postaci fikcyjne o tym imieniu: * Małgosia - z baśni Jaś i Małgosia * tytułowa bohaterka powieści Mistrz i Małgorzata Michaiła Bułhakowa * Maggie Simpson - postać z serialu animowanego Simpsonowie W innych językach * język angielski - Maggie, Meg, Margaret, Margery, Margory, Marjorie, Marjory, * język białoruski - Marharyta, Maharèta * język bułgarski - Margarita, Marga, Margita * język czeski - Markèta * język duński - Margrete, Margretje, Grete * język fiński - Marketta, Maarit, Reeta * język francuski - Marguerite * język hiszpański - Margarita * język niderlandzki - Margaret, Margareta, Margaretja, Margarita, Margriet * język irlandzki - Máiréad, Margreg * język islandzki - Margrét * język litewski - Margarita * język łaciński - Margarita * język macedoński - Margarita, Rita * język niemiecki - Margarete, Margarita, Margarethe, Grete * język norweski - Margareta, Margrete, Margit, Merete, Margy * język portugalski - Margarida * język rosyjski - Margarita * język rumuński - Margareta, Greta, Marga * język serbsko-chorwacki - Margareta, Margarita, Margita * język słowacki - Margaréta, Margita, Gréta * język słoweński - Margareta, Marjeta * język szwedzki - Margareta, Margit, Marit, Märta, Greta * język ukraiński - Marhareta, Marharyta * język węgierski - Margit, Margita, Margarèta, Margó, Gréta, Réta * język włoski - Margherita, Rita POLECAM :D

Gość depresyjnatrzydziestka
Laura,Amelia,Adrianna,Helena

Natasz, Kornelia, kiedys bardzo mi sie podobało Rozalia, ale polecam ci Irys, znam taka dziewczynke, jest taka słodka, i taka delikatna

no co łądne, najmnij mi sie podoba Nadin, ale Vanessa i Irys sa zajebiste:D

Gość sarmancka
mi sie podobają: Amelka, Maja, Julia, Laura, Marysia, Kamila .. A KTORE MI SIE TAK SREDNIO PODOBAJA, ALE DAŁABYM TAK NA IMIE DZIECKU TO: Sylwia, Magda, Żaneta, Dominika, Ania .... :)

Gość sdery
Julia - najlepsze

Natasza, Amelia też ładne, albo Diana. i Róża jeszcze! ale najlepsze Nana!

Gość accd...
mogę odradzić Ci napewno Marzena, Marta, Monika a do tego cała reszta oklepanych imion w stylu> Wiktoria, Julia, Weronika, Anna, Kasia, Amelia, Nadia, Oliwia itd... Polecam Marysia, Rozalka, Malwinka, Nel, Hania... jest tyle ślicznych imion dziewczęcych. Polecam te oryginalne ale takie, abyś nie skrzywdziła dziecka. Możesz też przeczytać znaczenia imion, może to Cię przekona. Ja np nie znam ŻADNEJ! normlnej Marty- to jakaś plaga!! a do tego coraz więcej ich poznaję i jestem przerażona.

Gość accd...
przykro mi, ale taka jest prawda. Jednak jak wiemy wyjątek potwierdza regółę, może ja mam takiego pecha?