Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynazuzak

czy to już poród się zaczoł??

Polecane posty

Gość justynazuzak

hejka. mi juz czop ochodzi od 2 tygodni w kawałkach!! a dzisiaj zauwazylam ze zamienia sie w galaretke koloru przeźroczystego. około tygodnia temu obniżył mi sie bruszek a dzisiaj to juz w ogole wisi heh.od wczoraj mam skurcze dosyć czesto.. mniej wiecej co 10 - 20 minut.. ale nie odczuwam ich dosyć boleśnie niektore bola strasznie inne prawie w ogole tylko brzuch sie napina i twardniej. myślicie że to juz??

Gość huhuhu
Co za ohyda :/

Gość ale w czym problem
Do szpitala marsz. Najwyżej Cię odeślą i zaproszą jutro na kontrolę.

Gość no juz Kochana
Spokojnie czekaj aż skurcze będą co 5 minut,regularnie!!Nie co 4 i co 6 ale równo co 5.Przyjemnego porodu życze i zdrowia;)

Gość justynazuzak
heh nie chcę zrobić z siebie panikary bo ogolnie to czuje sie dobrze mam tyle energi tylko te skurcze sa dziwne bo sa bezbolesne...;/ i nie wiem co robić.. to moja pierwsza ciąża. a jeszce miesiać do terminu

Gość no juz Kochana
a nawet jak co 10 sa to też muszą być co 10 a nie raz 10 a raz 20.No i trochę wcześnie na poród skoro masz termin na połowę lipca,więc do szpitala marsz niech powstrzymają.

Gość no juz Kochana
No włąsnie za wcześnie trochę.Na pewno nie wyjdziesz na panikarę.Podłączą cię do kroplówki,żeby powstrzymać skurcze.

Gość justynazuzak
dzeki za odpowiedz :) straznie sie martiwie ale chyba szpital bedzie najlepszym rozwiazaniem !! ze dzidziusiowi nic ie nie stalo.

Gość no juz Kochana
No to lec do szpitala i daj znać jak sie zakończyło.

hmm co do czopu to raczej podbarwiony krwia by przepowiadal porod ze sie zaczyna bo mi tez o 2 tygodni odchodzi czop ,skurcze mam ale to akurat okolo 10 na dobe takze dopiero przedpowiadajace ..takze mam nadzieje ze jescze z 2 tygodnie pochodze:) ALe Ty masz widze czesto dosc skurcze wiec daj znac co i jak:)

Gość justynazuzak
hi hi a na kiedy masz termin?? mi cos przeszly te skurcze i nie pojechalam do tego szpitala.. mam nadzieje ze dochodze chociaz do poczatku lipca:)

Gość justynazuzak
hej mi skurcze przeszly sa chwilami ale nie regularne dzwonilam do poloznej i powiedzila zebym spokojnie zostala w domu jak beda skurcze regularne i sie nasilaly to do szpitala:) czyli mam nadzieje ze jeszce troche pochodze mimo ze ciaza byla zagrozona jakis cza temu przedwczesnym porodem:) buziaki trzymam kcuiki za was!! :)