Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość riudada

Pytanie do fryzjerki. Czy z takiego koloru wyjdzie mi taki blond?

Polecane posty

Gość ale w czym problem
A po co Ci taki sztuczny, nieładny blond? Ani to modne ani zdrowe dla włosów.

Gość riudada
po prostu podoba mi się taki kolor i pytam czy wyjdzie?

Gość farbowana....
ciężko bedzie, wątpie ze za pierwszym razem się da chociaż piszesz że u fryzjera chcesz robić, więc może, ale czy fryzjer czy samemu, to sobie ładnie włosy zniszczysz, polecam kupić dobre balsamy, odżywki i doustne wzmocnienie, ale szczerze wątpię że da się na taki czyściutki blond za pierwszym razem

Gość riudada
Dziękuję za odpowiedź ale jeśli za pierwszym razem nie wyjdzie idealnie taki jak ten to chociaż wyjdzie blond? tak, żebym z domu mogła wyjść w normalnych włosach a nie w pomarańczowych ;)

Gość riudada
up

Gość farbowana....
jak dobry fryzjer i zna się na rzeczy to ci wyjdzie normalnie, tzn nie pomarańczowe tylko taki ciemniejszy blond, ale to kwestia fryzjera, jak raz cieniowałam włosy u fryzjera to efekt był świetny, a innym razem poszłam do innego i mi tak włosy sknocił że patrzeć na siebie nie mogła, jak dobry fryzjer to ci wyjdzie taki średni/ciemny blond chociaż jak trafisz na jakiegoś kiepskiego fryzjera lub dopiero co po szkole to możesz mieć i pomarańczowawe włosy :/, a to niestety wygląda tragicznie, wiesz chyba jak wyglądają takie źle ufarbowane włosy

Gość riudada
Dzięki. Ja mam zaufaną fryzjerkę u której farbowałam zawsze włosy na taki kolor jak na pierwszym zdjęciu i zawsze byłam zadowolona ale nie wiem jak z tym blondem :) Może jeszcze któraś dziewczyna się wypowie, która doświadczyła takiej zmiany? Pozdrawiam

Gość nibylandia123
dla mnie obrzydliwe są później odrosty .Musisz mieć świadomość,że w dwa tygodnie po farbowaniu będziesz miała odrosty i będzie cię czekała kolejna wizyta u fryzjerki i tak co dwa tygodnie.Dlaczego brunetki farbują się na blond?

Gość riudada
Jeśli odrosty będą dla mnie problemem to przefarbuje włosy na ciemny :) Chciałabym coś zmienić i postanowiłam właśnie zafarbować włosy na blond a pytanie w temacie było inne :)

Gość farbowana....
bo faceci kochają blondynki i blond jest najfajniejszym kolorem, ja jestem prawie blondynką i nie chciałabym być ani brunetką ani czarną, a co do odrostów, to może być problem ale nie muszą ci włosy tak szybko odrastać że co 2 tyg. będzie cie czekał fryzjer, raz na miesiąc lub półtora wg mnie wystarczyłoby, choćby ze wzgląd że przy farbowaniu się niszczą włosy

Gość riudada
Miałam już chyba wszystkie kolory na głowie, czarny też i o dziwo włosy mam zdrowe, nigdy mi nie wypadały i są błyszczące, regularnie podcinam końcówki i może też dlatego. Blondu jeszcze nie miałam i chciałabym spróbować :)

Gość czarna jak smola
mialam wszystkie,absolutnie wszystkie kolory wlosow. Ale po okresie buntu zdecydowalam sie na czarny, bo najlepiej w nim wygladam. Bylam blondynka, bleee fuuuuj nigdy wiecej. OCHYDNE odrosty, wlosy jak wata, a twarz nijaka. Od 2 lat jestem szczesliwa czarnulka:p

Gość riudada
nie każdemu pasuje czarny :) Ja miałam czarne i nawet fryzjerka stwierdziła że lepiej mi w jaśniejszych.

Gość właśnie czy da sie z ciemnego
brazu przejsc na jasny blond?

Gość farbowana....
da się przejść tylko po iluś tam farbowaniach, nie po jednym na pewno, zalezy jak ciemny to jest brąz i jaki dokładnie chcesz mieć kolor

Gość właśnie czy da sie z ciemnego
mam bardzo ciemny braz, prawie czarne a podoba mi sie tez taki kolor jak na zdjeciu

Gość nie wszyscy faceci kochają
blondynki.

Gość nie wszyscy faceci kochają
a blond nie jets nafajnieszym kolorem.Nie jest też nim żaden inny kolor.....po prostu nafajnieszy kolor to ten w którym jest nam do twarzy a NATURALNEJ brunetce nigdy nie bęzie mega łdniej w jasnym blondzie i odwrtonie-NATURALNA blondynka nigdy nie będzie seksowna brunetka.Niech kazdy zostanie przy swoim kolorze wlsoó,natura widziala co robi dając nam taki a nie inny kolor...

Gość pati0611
hej ;) mam pytanie :D pasowałby mi jasny brąz ? z natury jestem ciemną blondynką :) chcę sobie kupić jak narazie szamponetkę,ale nie wiem czy będę wyglądać normalnie.xD . ;)

Gość spobuj moze akurat bedzie
Ci ladnie w tym brazie:)