Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mersandara

Sesja ... kto szykuje sie na poprawke ?

Polecane posty

Gość mersandara

Ehhh ... tak mi rozlozyli sesje (egzamin dzien po dniu), ze na ma bata bede miala na pewno kampanie wrzesniowa. A Wam jak idzie nauka ?

Gość kotka222
jednen egzamin udalo mi sie zdac na 3(patomorfologia) ale reszta pewnie bedzie kapilica bo ksiazki po 1000 stron a mi sie nie chce...

uczę się do egzaminu z teorii literatury i stwierdzam, że gdyby wszystkie teksty były tak zagęszczone, jak te autorstwa Ingardena, to jedną książke czytałabym miesiącami... :P

Gość mersandara
No to widze, ze nie jestem osamotniona :( Ehhh a tak bym chciala miec spokoj w wakacje :P

Gość jatezsie pisze
ja tez chyba do Was dolacze :( !1egzamin na pewno obleje ;/

łączę się z Wami w bólu :(... mam 6 egzaminów z czego mam nadzieję na zdanie jakimś cudem 4.. ehh ciężko będzie.. z 2 ostatnich to tylko wielki fart mnie uratuje jeśli w ogóle.. miałam tak beznadziejną kobietę od tego przedmiotu, że niczego się nie nauczyłam :/.. chodzi o ścisły przedmiot.. ehh z jednej strony temat ok bo możemy się po pocieszać ale z drugiej kto Nas do nauki zmusi :P:P??

Gość ollllllllka
8 egzaminów plus 2 z poprzedniej sesji:/ kampania wrześniowa będzie:/

ollllllka... współczuję i trzymam kciuki!.. sporo się tego zebrało.. a co studiujesz?? ja tu myślę o wrześniu jak najbardziej a marzyło mi się drugi kierunek zaczynać za rok :| chyba muszę się opamiętać :|