Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawno temu...........

czy jest ktos kto tak jak ja juz calkowicie o nic nie dba?

Polecane posty

nie mam pracy i nie zanosi sie ze ja znajde facet mnie olal zrezygnowalam ze studiow kompletnie na niczym mi juz nie zalezy nie mam sily zrobic sobie nawet zcegos do jedzenia:O:O

Gość nibylandia123
czasami to z pewnoscią każdy z nas tak ma,ale jest to przejściowe chwilowe,krótkotrwałe :)

Gość przejebane to deprecha

u mnie trwa juz rok kompletnie nie chce mi sie nic, na niczymmi nie zalezy moglabym tylko spac kazde wstanie z lozka mnie meczy juz:O

Gość nibylandia123
to już zakrawa na depresję,idź do psychologa,bo szkoda życia,z tego naprawdę da się wyleźć.Jeszcze znajdziesz sens życia.Życzę powodzenia

latwo powiedziec idz tylko po 1 nie chce mi sie nie widze w tym sensu gadanie o problemach obcej osobie nie rozwiaza ich i watpie zeby pomoglo po 2 nie stac mnie na to

Gość Glonkij
to sie nie bierze samo z siebie, to oznaka ze upadlas nisko prawdopodobnie przez albo jakis toksyczny zwiazek albo zdrady, chuj wie

no fakt facet na ktorym mi zalezalo mnie olal dla innej ale czy to by mialo wplyw az taki? w koncu nie bylismy para:O

Gość TAKTAK106
wlasnie facet mogl miec na to duuzy wplyw u mnie tak bylo, tak samo jak u ciebie, tyle ze z lozka chce mi sie jeszcze wstawac jak jest ladna pogoda. To poczatki depresji ja tez wybieram sie do psychologa, mozesz isc na kase chorych wtedy nic nie zaplacisz a mozesz zyskac

jakos nie wierze w skutecznosc psychologow:O predzej psychiarta by mi sie przydal