Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spęd bydła

Ile z was wzięło ślub żeby mieć lepszą drogę do otrzymania kredytu

Polecane posty

Gość spęd bydła

i kupna mieszkania?

Gość glupie pytanie
nikt

Gość ok 700 zl
znam taka pare, ale oprocz tego bardzo sie kochaja. przyspieszyli jednak ze wzgledu na kredyt

Gość kredyt
można wziąć bez ślubu. Ja z moim partnerem kupiłam tak całkiem nie dawno mieszkanie i waśnie je remontujemy.

Gość ooonnnnaaa
z moim wieloletnim narzeczonym sie zdecydowalismy najpierw na slub cywilny a poznij jescze na koscielny z powodu kredytu:) a co najsmieszniejsze tego kredytu na razie wcale nie dostaniemy, bo moj przyszly maz dostał umowe na czas okreslony:) ale nie ma tego zlego:) bardzo sie cieszymy z tego slubu:)

Gość bez slubu i mozna
wziac kredyt, ale chodzi o kredyt preferencyjny dla malzenstw, z doplata do odsetek przez 8 lat od Skarbu Państwa.

Gość bardziej szanuję ludzi
którzy się szczerze kochają i biorą ślub nawet dla tego głupiego kredytu i innych kwestii prawnych (a i bez papierka ich miłość by ich trzymała przy sobie) niż jakieś ślubu na siłę, z powodu ciąży, bo co ludzie powiedzą, bo nie chcę być starą panną, bo chcę być księżniczką w ten jedne dzień, bo koleżanki już dawno pierścionkeim świecą czy z jakiś innych poronionych powodów sprawiających że łączą się ze sobą ludzie którzy mają sie w dupie nawzajem i tworza kolejną chorą rodzinę krzywdząc jeszcze przy okazji nieszczęsne owoce ich "miłości"