Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PuszkaPandory

Powiedziałam mu prawde, teraz żałuje.. Slusznie?

Polecane posty

Gość wwrrr
Przepraszaj na kolanach do skutku. Kup mu cos bardzo drogiego. Ostatecznie powiedz, ze za kare za Twoje paskudne zachowanie moze Cie zdradzac, zasluzylas na to, a jemu nalezy sie zadoscuczynienie. I zyj z nim dlugo i szczesliwie, to na pewno Ten Jeden Jedyny.

Gość gosc 123
Witam. Powiedz mu czym się rózni od innych, czemu jest wyjatkowym dla ciebie

Gość amozebytak
musisz mu jakos uswiadomic , okazac , pokazac, ze gdybys wiedziala, ze jego spotkasz to czekalabys; ze zalujesz tego, co bylo i gdybys miala mozliwosc cofnac czas - to wolalabys czekac na niego; musisz mi pokazac, ze jest najwazniejszy, zeby nie czul sie jak nastepny z nich rozniacy sie jedynie numerem.........

Nie popieram takiego podejścia dziewczyny do seksu w tak młodym wieku, ale on najwidoczniej jest zazdrosny. Faceci tacy są, wszystko ma być ich własnością. Jakby on spał z trzema dziewczynami, to by było spoko, ale jak dziewczyna miała trzech facetów, to już nie!!!!!!!!! Faceci są tacy i już. Może on kiedyś zrozumie, że on też kiedyś może być pierwszy, a on już będzie po pierwszym razie. echhhh

Gość Niezle odchudzanko
no wiesz co , 18 lat i 3 facetow:/ ja w wieku 17 lat to 1 pocalunek mialam a i tak bylam niezle wystraszona i zawstydzona;/

Gość ona29letnia
Tobie ni wskazane było mieć kogoś przed nim? tzn...nawymyslał ci z tego powodu...a jemu było wolno? Dla mnie to bzdurna rzecz jako powód zerwania.

Gość amozebytak
Garcinia ma racji nieco... z tym poczuciem wlasnosci... to egoizm, moze jakies kompleksy tez- strach przed porowananiem? tak miewaja faceci ktorzy nie sa zbyt pewni siebie, ktorzy maja niskie poczucie wartosci, choc pewnie nie tylko tacy... jesli mu na Tobie naprawde zalezy, to mozesz byc pewna, czy zrobi w Twoim kierunku pierwszy krok i juz nigdy najlepiej nie daj sie sprowokowac do zwierzen na temat przeszlosci- to najczesciej rodzi niepotrzebne problemy........

Gość ona29letnia
Pytasz co zrobić by go odzyskać? Ja na twoim miejscu nic bym nie zrobiła...czekała bym. Powinien docenić to, że nie mogłaś dłużej ukrywac tej 3 osoby. Wiem, że kochasz i że to bolesne w tej chwili ale na prawdę...nie poniżaj się i nie błagaj...nie pisz. To nic nie da . Jeśli jak piszesz słów nie rzuca na wiatr i na prawdę cię kocha to sam znajdzie do ciebie drogę. Wtedy się przekonasz jakie jest jego uczucie. Pozdrawiam cię i trzymaj się ;)

Gość meduza duza
zachowaj teraz spokój nie dzwoń, nie odzywaj się nie nalegaj jeśli będzie miał ochotę wróci sam a jeśli coś ma przełamać milczenie, to na pewno cisza z twojej strony, nie naleganie, wyjaśnianie itp