Gość Ewellinka Napisano Czerwiec 12, 2009 Amant mam coś dla Ciebie http://lajt.onet.pl/foto/10351010,4125645,2,zdjecie.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamuśkaaaa Napisano Czerwiec 12, 2009 salomonko... mnie to nie grozi, bo ja do końca nie ufam nikomu, nawet....sobie... sorry, ale jak pożyjesz trochę dłużej zrozumiesz sens tych słów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Racje Napisano Czerwiec 12, 2009 ma śmierdziel amant,gówno jakbyśmy sobie nie wmawiali po prostu nie pachnie perfumom hehehhe, a trafić na człowieka to jak wygrać 50 baniek w totka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 "hehehe46346 jesli jestes prawiczkiem to co Ty mozesz wiedziec? nie wypowiadaj sie na temat seksu " Mój tekst jest jest natury ogólnej a nie szczególnej:P.I o tym kto do kogo pasuje ja wiem:P.A dlaczego osoby mojego rodzaju zwykle nie zdradzają powinniście się domyślić.Jest kilka przyczyn-w tym 1 którea by chyba wszystkich zniechęciła do zdrady a już na pewno by nie mieli z kim zdradzać:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 Ciekawe ile ma 1 chłopa od dawna i nadal uważa że jest idealny:P? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość salomonka Napisano Czerwiec 12, 2009 mamuśka, ty się WIEKIEM??? podpierasz? to nie jest kwestia wieku tylko znajomości siebie i autodyscypliny. Albo je masz albo nie i nie ma to wiele wspólnego z "jak pożyjesz" p.s. już pożyłam, mam dorosłe dzieci :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hihi4444 Napisano Czerwiec 13, 2009 amant jest dorby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 13, 2009 Jak jakieś chcą przetestować to niech napuszczą odpowiednią prostytutkę na takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach