Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deren

mlodszy partner czy taki zwiazek ma przyszlosc?

Polecane posty

Gość deren

mam lat 50 jestem bardzo zadbana z wygladu na 30.poznalam mezczyzne ktory ma lat 25,nie jestem jego pierwsza kobieta,jest bardzo przystojny,od trzech lat jestesmy razem ,mamy bardzo wiele zainteresowan po prostu rozumiemy sie wspaniale,chce abysmy razem zamieszkali,mowi ze wiek mu nie przeszkadza,ze jestem ta kobieta ktorej szukal i nie chce innej.a ja sie boje ,boje sie co przyniesie przyszlosc.zegara biologicznego nieda sie zatrzymac,co mam zrobic?

Gość jnjn
deren--masz 50,wygladasz na 30:-)no to po dobrych operacjach plastycznych i botoksach jestes.Musisz byc nadziana aby wygladac 20 lat młodziej niz wskazuje metryka.A facet 25 letni,no coz,do łozka super,ale zeby stały zwiazek ;-).No chyba,ze nadziana jestes co nie miara.

Gość starsza 35
ja jestem starsza od partnera 10 lat i od dwoch lat zyjemy razem.nie jest zle ale sama czasem sie zastanawiam co bedzie za lat 10?

Gość jnjn
starsza 35-10 lat młodszy,to nie 25 lat młodszy.

Gość starsza 35
niby nie ale sam fakt ze facet jest mlodszy to troche dziwne jak na nasze czasy.Ale serce nie sługa...

Gość jnjn
starsza 35-nie to,ze dziwne,tylko ,ze prawda jest taka,ze kobieta w inny sposob sie starzeje.Na wierzchu to ona moze byc pikna,ale srodeczek juz nie ten.

Gość juka999
hehe jak widać facet nie jest za mądry ze na stara kobitkę leci:) miłość w tym przypadku??- sory to ściema

Gość jnjn
juka999-własnie facet madry jest :-) kobita musi miec kasy jak siana ,wiec koles sobie w dobrobycie pozyje.poposuwa ja do tego i na boku tez bedzie posuwał i za kase kobitki innym pannom bedzie stawiał.

Gość starsza 35
raczej bym powiedziała ze na odwrót:)Mnie sie wydaje ze 10 lat to juz duzo a 25?Trudno oceniać.

Gość deren
nie nie jestem po zadnych plastycznych odmladzajacych srodkach,po prostu to chyba geny,tak pieniadze mam ale ma je tez partner wiec nikt nikogo nie naciaga finansowo,jest nam po prostu wspaniale razem,tylko boje sie przyszlosci

Gość juka999
jak dla mnie to traci swoje życie, ale są ludzie i parapety jak to mówią:)

Gość jnjn
strasza 35 nie patrz na srodeczek meskeigo rozporka.Na to sa tabletki.A na kobiece dolegliwosci sa rozne leki,ale jak kobieta zacznie chjorowac to neistety nie jest tak szybko wykurowac sie.

Gość hm ja znam malzenstwo
trwające od 32 lat, on jest młodszy o 22 lata, ale to raczej wyjątek

Gość jnjn
deren -- jezeli nie ejstes po operacjach,nie masz kasy,to ten twoj chłoptas jest niezbyt przystojny :-)a tak ogolnie nawet dobre geny nie pomagaja kobiecie aby wygladała na 20 lat młodziej:-) Mozesz max 5 lat młodziej wygladac,ale nie 20 :-)

Gość juka999
muszę was zmartwić drogie panie, że zmarszczki robią się nam już od 21 roku życia i geny nic tu nie maja do rzeczy... ale spójrzmy na madonne kobita po 50 a jak młoda laska, ale żeby wyglądać tak bez operacji to nie da rady:)

Gość jnjn
A partner 25 letni skad ta niby kase ma?:-) rodzice bogaci czy moze jakies ciemne interesy prowadzi :-)

Gość deren
przewaznie slychac teksty wyrucha i zostawi,ale to nie jest ten przypadek,on mnie na rekach nosi zebym tylko z nim byla

Gość jnjn
deren --ile Ty naprawde masz lat :-) bo 50 latka nie m,a tak nasrane w głowie :-)

Gość starsza 35
dlaczego przymioty jak "rozporek i kasa"sa dla was atutami.Nigdy nie kochałyście?

Gość juka999
jakby tak miało być że cię cytuję "wyrucha" to myślę że biorąc pod uwagę twój wiek powinnaś się cieszyć że młody chłopak chcę cię dotknąć.

Gość deren
dlaczego takie brutalne odpowiedzi mam taki wyglad i nic nie zmienie,pewnie ze dbam o siebie ,ale to chyba kazda kobieta robi.skad ma kase?jest po szkolach i ma glowe na karku,ale nie o to mi chodzi,ja sie pytam czy ktos zna taki zwiazek czy to ma przyszlosc

Gość juka999
to nie brutalność to rzeczywistość... nie, ten związek nie ma przyszłości

Gość jnjn
starsza 35--a Ty kochasz:-)a On Cie tak bardzo kocha?:-) dopiero na łozu smierci zobaczysz czy to była miłosc :-)

Gość starsza 35
ma przyszlosc.tylko nie wiadomo jak dlugą.Trzeba wziac to pod uwage.

Gość jnjn
deren :-) 25 latek po szkołach moze miec głowe na karku i miec kjase4,ale wtedy to on nie spojrzałby na ciebie pod kontem zycia codziennego,tylko na seks :-)Zaruchal; i poszedł :-) Jestes z nim,czy przebywasz w towarzystwie jego znajomych ;-)

Gość starsza 35
Nie od dzis wiadomo ze milosc jest slepa i nie przewidzimy tego co bedzie.Trzeba szanowac to co jest zeby miec co wspominac:)

Gość juka999
"ma przyszlosc.tylko nie wiadomo jak dlugą.Trzeba wziac to pod uwage." myślę że nie chodzi tu o jutro, tylko raczej mają dalekosiężne plany

Gość deren
nigdy nie zwracalam uwagi kto chce mnie dotknac,bo zawsze ja wybieralam mezczyzn,a jezeli chodzi o te dotkniecie to nie jeden by chcial.

Gość jnjn
deren :-) madra 50 letnia kobieto :-) Osoba w Twoim wieku nie pyta sie czy ktos zna trakie pary i jakie zycie te pary prowadza,bo osoba w Twoim wieku wie,ze kazdy człowiek jest inny i nie mozna porownywac jednej pary do drugiej :-) Zbyt mało inteligentna jestes jak na 50 lat.