Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydnisia troche ze mnie

telewizor .............?

Polecane posty

qrde ma tel na gwaracncji wlasnie moje dziecko stukła w ekran izabawka i pojawily sie takie paski i chyba widac ze czyms zostalo uderzone :( co z gwarancja w takiej sytuacji? jestem załąmana krucho z kasa a tu jeszcze takie cos:(:(:(

halo halo pomocy jakies rady prosze

Gość jhhjku
radze trzymac dziecko na uwiezi skoro rzuca czym i gdzie popadnie :O a gwarancja mozesz sobie tylek podetrzec

nale jednak zdarzaja sie takie przypadki nie zrobila tego celowo ale jednak pytam o porady a nie o bluzganie mojego dziecka

Gość a ile dziecko ma lat
nauczyć je kontrolować

Gość x x x
gwarancja do kosza, dzieciak niech się zastanowi, co robi, a ty kupuj nowy telewizor 😴

6 lat qrde masakrycznie macie podejscie Wam sie przez [przypadek nie zdarzylo zbic szklanki to rozniez dobrze dziecku sie moze zdarzyc bylam przy tym dlatego wiem ze celowo nie bylo to zrobione;> ech do dupy jest ta kafeteria czlowiek szukac jakis rad co w takim przypadku a kazdy skupia sie nad dzieckiem

Gość no ale jakiej rady oczekiwałaś
dziecko zepsuło telewizor i masz dwa wyjścia, albo naprawiać na własny koszt, albo kupic nowy ,innej opcji nie ma nie ma co filozofować. chyba nie sądzisz że w ramach gwarancji naprawia Ci wade która powstała na skutek uderzenia

Gość a ile dziecko ma lat
6 lat, to już powinien rozumieć, że jak się uderzy w coś, to można popsuć, ergo: albo jest niedorozwinięty, albo złośliwy, albo niewychowany

Gość no ale jakiej rady oczekiwałaś
dajcie spokój , dorosłemu się zdarzy np. coś strącić czy zepsuć, a co dopiero dziecku w szale zabawy :O