Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AmeliA-a

Oglądałam dziś rozmowy w toku i ...

Polecane posty

Gość AmeliA-a

jestem przerażona... W dzisiejszym odcinku były kochanki żonatych facetów, niektóre miały po kilku kochanków a Ci żonaci mężczyźni też mieli inne na boku. To jest straszne! PO co k.... przysięgać sobie miłość i wierność a potem robić takie rzeczy osobie którą się kocha/kochało.

Gość AmeliA-a
Nie uratuję, ale tak mnie to jakoś ruszyło, że musiałam o tym napisać. Czy dziewczyna (później żona) może coś zrobić, żeby partner jej nie zdradził? Ehhh może jak nawinie się jakaś łatwa panienka to żaden nie odmówi :(

Na szczescie sa wyjatki od reguly i nie kazdy facet zdradza. Rodzice mojego narzeczonego tydzien temu obchodzili 39 rocznice slubu i do tej pory sa szczesliwym,kochajacym,szanujacym sie malzenstwem. Dali swoim dzieciom dobry przyklad wiec mam nadzieje,ze moj narzeczony wda sie w tate ;)

Gość byla kochanka 12913740
ja mam meza moj kochanek mial zone. Czemuz zdradzalismy. Ja dlatego, ze moj maz widzial tylko we mnie ZONE!!! co oznaczalo sluz mi kobieto. Moj kochanek zdradzal, bo jak mowil zonka non stop mnie sie czepia (nie wiem co to dokladnie znaczylo ;/) Zerwalismy kontakt po pol roku gdyz za bardzo sie zaangazowalismy. Dzis moj maz jest wyprostowany ;P (wczesniej chyba mi sie nie chcialo). Bardzo go kocham. A czemu zdradzamy. Nikt nie zdradza jesli w zwiazku jest ok. Pamietac trzeba ze maz jest i przyjacielem i kochankiem. A zona kobieta i kochanka a nie kuchta.... Takie jest moje zdanie...

Gość babajagababa
Racja, nikt nie zdradza tylko dlatego, że się okazja nawinęła.

Gość AmeliA-a
babajagababa Racja, nikt nie zdradza tylko dlatego, że się okazja nawinęła. Niestety, ale uważam że jednak takie osoby są.

No tak ,ale chyba jesli cos jest nie w porzadku w zwiaku to nalezy sie postarac rozwiazac problem a nie isc do lozka z innym facetem/ kobieta. Dla mnie swiadczy to o absolutnym braku szacunku w stosunku do wlasnego partnera.

Gość no i coooo
Znam osoby, które zdradzaja dla sportu, mimo że w ich zwiazkach jest wszystko ok.