Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejjj

jak odzyskać zaufanie do psa?

Polecane posty

Gość jejjj

drażniłam psa, dość długo ..Kochał tylko mnie a teraz stałam sie jego największym wrogiem. Proszę nie piszcie że jestem idiotka, że po co to robiłam. Żałuję,dobrze wiem że nie powinnam, Da się jakąś odzyskać zaufanie ? wgl nie chce do mnie przychodzić i warczy na mnie.

Gość wn
Wystarczy ze mu pałke obrobisz

Gość jezeli on jest jeszcze
mlody to zmieniajac swoje zachowanie jest szansa na to, ze on zapomni ;)

Gość moika
jak mozesz chodź z nim na spacery, baw sie jego ulubioną zabawką, zachowuj sie radosnie w stosunku do niego, ale nie naratrczywie (przed poglaskaniem daj obwachac wewnetrzna strone dłoni w której bedziesz miała jakiś przysmak). Sedź sobie sama z nim pare godzin bez innych osob i zwierzat, podaj mu posiłek, potem go głaskaj, gadaj do niego spokojnie, wymawiaj jego imie dajac mu przysmak.

Gość Giguska
Mój brat mojego psa też dręczył teraz przed nim moj pies ucieka.. nielubi go a kiedys go tak kochał 🖐️

pies to chyba najgłupsze zwierze.. wiecie za co? bo chodz nie wiem jak go bardzo zranisz on ci zawsze wybaczy i zawsze bedzie bardzo kochał.. nawet bez wzajemności ale będzie

Gość dokladnie musisz go troche prz
ekupic jedzonkiem zabawa, zachowuj sie tak jakbys nie wiedziala ze jest na Ciebie obrazony, a w koncu mysle ze zmieknie

Gość 231232131
Pies zapomni bez problemu jak ci odbije np. dwa razy w roku, ale jesli go dręczysz regularnie, to staniesz się w jego oczach przesladowca

Gość gość
Porozmawiaj z nim, może zrozumie, że nie chciałaś dla niego źle.

Gość gość
Dobrze ze masz psa a nie kota. Pies da sie przekupic smakolykami, odrobina czulosci i po jakims czasie zapomni. Kot ma charakter i nie zapomina - z kotem mialabys prze..... .

Gość gość
Musisz być dla pieska czuła i nigdy więcej tego nie robić, to podstawa bo piesek będzie pamiętał. Jeżeli problem będzie dalej się powtarzał, można zadzwonić do dobrego weterynarza, np. http://www.weterynarz-gorzow.pl/ - na pewno pomoże wyprowadzić wasze relacje na prostą.