niewielka 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 Co lepsze? plastry czy tabletki? czy plaster sie nie odklei podczas intensywnej kapieli?? dodam ze chodzi mi o antykoncepcje na jakies 3 miesiace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina1985 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 Ja uzywam plastrow od ponad trzech lat i ani razu mi sie jeszcze nie odkleil. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niewielka 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 a gdzie go przyklejasz? i co jak by sie jednak odkleil? trzeba przykleic nowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina1985 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 Najczesciej przyklejam plastry ponizej brzucha na boku. Jak sie odklei to trzeba przykleic nastepny,ale mi sie nigdy nie odkleil. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hiaci 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 Plastry ponoć są lepsze, ponieważ w porównaniu do tabletek omijaja układ pokarmowy co pozwala uniknac niektorych skutkow ubocznych ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach