Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

mieliście jakieś przygody z duchami??

Polecane posty

jeśli tak to opowiedzcie:) pamiętam, kiedy miałam może 5 lat, wywoływałam duchy ze starszymi koleżankami, będąc małym dzieckiem byłam bardzo odważna i zgłosiłam się na ochotnika:D na początku nic się nie stało, lecz w nocy śniły mi się OKROPNIE straszne rzeczy. nie pamiętam ich za dobrze, ale wiem że w drzwiach balkonowych widzialam jakby zorro :-o

Gość Papusssssshy
Moze to śmieszne ale 10 razy w moim domu zauwazylam wychylająca się zza drzwi albo tym otwarciem drzwi jakas biala twarz... i znika zawwsze gdy spojrze tam... :o

Wywoływanie duchów jest zabronione przez prawo jakie dał nam Pan (patrz: Stary Testament). Wywoływanie duchów grozi ściągnięciem na siebie dręczeń szatańskich, a także opętaniem przez Szatana.

Zorro :D ja jak byłam mała to w nocy wstawałam, narzucałam na siebie prześcieradło i biegałam po domu strasząc domowników ;) tylko.. po chwili zaczynałam się śmiać i się nie bali ;)

przypominam sobie że bałam się powiedzieć mamie o tym moim śnie, bo myślałam że okrzyczy mnie że wywołuje duchy:-o

nie zrobił znaku! on miał taką maske na oczach, a oczy miał takie czarne.... i oczywiścia miał peleryne:D

Gość kozica psotnica
Córka mojej przyjaciółki często wieczorem mówiła nam, ze za oknem jest pan (I piętro), stoi i się patrzy. Aż nam ciary po plecach przechodziły...