Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsssss

Jest tutaj ktoś z Bielska???

Polecane posty

Gość dsssss

Ktoś podrzucił mi małe koty, 2 już oddałam, jednym się zaopiekuje ale został jeszcze jednen i nikt z moich znajomych nie chce :( Nie wiem co z nim zrobić, mam już psa, 2 koty i 2 chomiki, nie mogę go zatrzymać bo rodzice już byli źli, że tego jednego zatrzymam. Może ktoś chce kotka? Mieszkam w Żywcu, dowiozę kotka chętnemu do Bielska Białej. Mam nadzieje ze znajdzie sie chetny

hej, mam już swoje dwa kotki i też nie mogę znaleźć dla nich domu. swoją drogą miło kk z kims z okolicy :D

Gość dsssss
:) dokładnie to jestem z Zywca ale moge dowiezc kotka do Bielska lub okolic

Gość dsssss
Zabilabym tego kto podrzucil mi koty bo same problemy, tak mi ich szkoda a nie wyrzuce ich przeciez :(

no wiem ze żywiec juz pisałeś:) poszukaj na formum bielska. ale szczerze powiem ci że lepiej po okolicznych wioseczkach popytać bo mieszczuchy wolą rasowe :P

Gość dsssss
Dzięki ;) zapytam. Ja już do wszystkich znajomych, ze wsi i z miasta pytałam i nikt nie chce :( A Ty skąd dokładnie jesteś?

dokładnie nawet jak ci powiem to nie bedziesz wiedział:) mam ok godz do bb (tam udaje ze studiuje) i kierunek na małopolske

Gość dsssss
myślałam że z Bielska :) Ja już uciekam. Jutro podniose temat, może znajdzie się chętny na kotka :) Miłego weekendu życzę :)

Gość PODNOSZEEEEE

Gość upupppppp