Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowamama11

Jak przejsc na butelke????

Polecane posty

Niby proste a jednak nie... moj skarbek ma 3 miesiace, chciaalabym zaczac karmic butelka, ale moja corcia odmawia. Placze i nie chce pic... Poki co podaje jej moje mleko, wiec to nie dlatego ze nie lubi smaku mleka modyfikowanego. Doswiadczone mamy, jak sobie poradzilyscie??

Gość mam ten sam problem
mój synek ma skonczone 4 mc i nic poza cyckiem mu nie wchodzi :) dziś musiałam jechać z nim na uczelnie na egzamin, inaczej kilka godzin nic by nie zjadł

Przyłączam się do pytania. Karmie 9 msc i chce przejść pomału na butle. Nie drastycznie zabrać pierś i tylko butle ale tak żeby wiedziała do czego służy butla i żeby czasem dało rade żeby z niej piła. Na razie wszelki próby kończą się mokrym ciuszkiem, a młoda jest zadowolona z zabawy:)

no i w tym caly problem bo tylka nigdzie ruszyc nie moge bez malej a czasami powinnam... wizyta u dentysty, gina itd. Jak to zrobic?

Gość ertyu
a naprawdę musisz pozbawiać to 3 miesięczne niemowlę cycuisa ??

próbujcie różnych butelek, nie kazde smoczki odpowiadają dzieciakom z doswiadczenia polecam tommee tippee - smoczki odwzorowują kobiecy sutek i dzieciom z reguły (bo nie zawsze) dobrze sie z nich pije :)

Możesz mleko po kamrmienu odciągac i gdy b,ędizesz u gina czy dentysty to ktoś może dac córce z butelki bądz z łyzeczki

Gość mam ten sam problem
ja np nie chcę pozbawaić- wręcz przeciwnie, bardzo podoba mi się karmienie piersią. chciałabym jednak żebym czasem jak mi coś wypadnie mogła zostawić synka babci i nie martwiła się, że maluch będzie głodny