Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika1988888888

GRUBE ŁYDKI POMOCY

Polecane posty

Gość Monika1988888888

Jestem załamana ... moje łydki mają 35cm... sa okropne nie cierpię ich... nigdy nie ubieram sukienek wstydzę się mojemu chłopakowi pokazywać moje nogi... jest to mój największy kompleks... teraz się zaczyna lato wrrr ... dziewczyny doradźcie jakie sukienki będą dla mnie najlepsze jaki fason ? Może któraś z was ma taki problem ? Zawsze sobie mówię ze jak zarobie więcej kasy to będę odkładać na operacje plastyczną żeby je jakoś zmniejszyć... może któraś z was wie ile taka operacja kosztuje? PROSZĘ O POMOC

Gość chyba musze sie napic
operacja? Tu raczej schudnac trzeba skoro sa grube :o

Gość Monika1988888888
ważę 50kg przy 168cm ważyłam 65kg i łydki miały 37cm schudłam 15kg łydki poszły 2cm w dół mam schudnąć kolejne 15 dla 2cm?

Mysle ze przesadzasz. Wstaw zdjecie. ;)

Gość ja tez mam takieeeeee
ale nie wiem ile cm maja ....hm nie mam w domu centymetra takiego jak inaczej mam znierzyc ?

Gość flo178826
No to witaj w klubie mam ten sam problem, niestety w świecie tylko i wyłącznie chudych nóg mamy przej..., ale pomyśl o tym ile z nich nie ma faceta a Ty masz, ciesz się tym.

Idzcie zrobic zdjecie tym masakrycznie grubym łydkom zdjecie bo na pewno przesadzacie :P Ja mam czas i wam powiem czy sa grube czy nie :P

no i gdzie te zdjecia ?:P Juz sie napalilam :D

Gość Monika1988888888
niuniaaaaa ---- ja tu nie widze fajnych nóg naprawde... wstydze sie je pokazywać...

Gość masz fajne nogi
nie powinnas miec zadnych kompleksów :)

Wiedziałam ze tak bedzie :p Masz ładne nogi, a grube lydki to ty chyba w glowie masz, bo nie na tym zdjeciu. :P

no i następna, która ma kompleksy jak stąd do moskwy i wmawia sobie coś, co nie istnieje... masz normalne nogi dziewczyno i pogódź się z tym, a jeżeli tak koniecznie chcesz się nad sobą poużalać, znajdź coś, co naprawdę nie pasuje do reszty ciała.

Gość Monika1988888888
dziewczyny ale serio ? :( mój facet w krótej sukience mnie nie widział.. jak miałam ubraną długą a on mi je odkrywał to zawsze nie pozwalałam i sie wkurzałam na niego ze tak robi... ja wiem ze to głupie ale cholernie tych nóg sie wstydzę ...

wiesz co - ja też mam mniej więcej takie nogi jak ty i powiem ci taką rzecz - jak jestes ładna tzn. ładna twarz, ładne zadbane włosy, szczupła figura to takie szczegóły jak 2 cm więcej w łydce nie robią wrażenia na nikim - liczy się całokształt - wszystko musi w wyglądzie ze sobą grać aby osobę uznać za atrakcyjną - co ci da 5 cm mniej w łydce jak będziesz np. ogólnie jakaś paskudna, zaniedbana itp. itd.?? Nogi masz ok i fajnie wyglądaja w krótkich kieckach - pasują tobie i tak chodź

serio, serio :P Znajdz sobie inny kompleks bo ten jest bez sensu :P Twoje nogi sa ok ;)

Gość asdewa
Boże jak ja marzę o takich nogach 😭 Ja mam 40 cm w łydce 😭 jestem na diecie i mam nadzieje, ze po schudnięciu będę miała "takie grube łydki" jak ty autorko :P

Gość Monika1988888888
dziękuję dziewczyny naprawdę Wam dziękuje bardzo :) ale i tak się boje założyć nawet spódniczki do kolan ... może się przekonam jakoś nie wiem... chociaż już 5 lat próbuje i coś mi to nie wychodzi...

Gość Monika1988888888
nie no ;D tak sobie myśle ze wtedy na łydkach aż tak skupiony nie jest ;D

nos spodniczki poki jestes mloda :P

ja ogolnie jestem gruba,ale proporcjonalna wiec sie nie przejmuje. z tego co wiem nie ma skutecznych sposobow na odchudzenie lydek,a jak sie chudnie to tez niewiele to daje. ja latem nosze dlugie biale spodnie z szerokimi nogawkami,cos w stylu marynarskim,wtedy nawet przy baletkach nie widac ze noga jest masywna. nos wysokie obcasy,najlepiej te na slupku,noga sie tak nie meczy a odrazu wyglada na smuklejsza i dluzsza .

Gość chypa śpią
chyba sobie jaja robisz! Co ja bym dała za takie nogi i łydki!! są idealne! :)

Gość o rzesz........
twoja łyda ma 35 a ja teraz zmierzylam swoja i mam 42 - i jakoś żyję, problemu z tego nie robię.

Gość łolaboga hahaha
ja swojej nie mierzyłam,ale ja sama wiem ze mam grube łydki,zawsze mialam z tym problem i nawet wtedy gdy byłam bardzo szczupła.tzn ja nigdy nie byłam gruba,waze 63 kg przy wzroscie 170cm,ale łydki mialam takie same nawet jak wzzyłam 58.ja mam taka budowe nog,łydki i tyle.kostki tez nie mam takiej szcupłej jak niektore dziewczyny.czasem to mam nawet problem w zimie jak kupuje kozaki bo nie moge dopiac.w lato nie nosze spudnic,ani krotkich spodenek,jedynie spodnie takie za kolana.twoje sa normalne.uwierz.