Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

I lie to girls

Moja nimfa

Polecane posty

Witam serdecznie. Mam stala dziewczyne ktora jest bardzo madra, studiuje medycyne, jest dziewica (byla ;) ) i w ogole chce zeby w przyszlosci rodziala mi dzieci. Zdradziłem ją pare razy z moja koleznaka, ale to byl jednorazowy skok w bok bo ona jest gruba i nie bardzo mi pasuje taka laska. Potajemnie spotykam sie tez na sex z moja byla dziewczyna bo mamy do siebie sentyment. Przechodzac do meritum sprawy. W liceum, kilka late temu podbijała do mnie dziewczyna. Wtedy byla jeszcze bardzo mloda i w zasadzie nie pdobala mi sie. W zasadzie to nawet nie miala biustu. Natomiast teraz kiedy jak ją zobaczylem to mi szczeka opadła. Zajebista figura i te szczuple nogi. Miodzio. Chciałbym zeby mnie nimi oplatała w czasie sexu. Mysle o niej non stop i bylbym sklonny byc jej wierny. Moglbym rzucic te wszystkie laski w ktorych moczylem do tej pory. Przyznam szczerz ze teraz troche sie krempuje do niej zagadac. Nie wiem co mi jest. Czuje sie jak szczeniak z licuem, a to juz tyle lat mineło. Piekne uczycie te motyle w brzuchu na jej widok ;)

Gość bardzo to ciekawe
nie jesteś przypadkiem z Radomska albo okolic?

Gość bardzo to ciekawe
czyli Kozia wulka, tak myslalam :]

\'\'Zdradziłem ją pare razy z moja koleznaka, ale to byl jednorazowy skok w bok\'\' ----->>>> ale liczyc to Ty nie potrafisz

Gość bardzo to ciekawe
no wulka, wreszcie zaczynasz mówic prawde

Gość nie ma Cie
ale z Ciebie chooj :) nie zasługujesz na tą fajną panne, oby była zajęta, albo żebyy tylko dała Ci kosza. :D

Gość bardzo to ciekawe
a więc Piaseczno :) informatyk hm niby wykształcony ale skrzywiony hm u was to normalne znam duzo informatyków ;) baw się dobrze bejbe

Gość skurczybyczka
miłe Panie, tak jak widzimy na świecie istnieją jedynie bezmózgowi ruchacze, chodzące fiuty. chyba dojrzałam do zmiany orientacji!:O oby Ci drut zwiędł i odpadł.

Gość bardzo to ciekawe
a poza tym jeste,s w moim wieku więc dzieciak jak na faceta i mój kolega z tobą studiuje :) tzn spytam czy cie zna :D

Gość bardzo to ciekawe
chyba napisze do kogos z twoich znajomych i opowiem tą historię, może dobrze trafie i ktos sie zainteresuje :D

Gość o losieeeeee
tez powoli dojrzewam by zmienic orientacje...z jakiego lasu sa tacy faceci? :-o takiemu tylko zyczyc co by mu nie stanal do emerytury

Gość fruziaaa
a ja upierdole wszystkie takie gownojady!!!

Gość buuuuuuuuuuuu.

Gość nie ma Cie
UP zrobiliscie cos z nim juz? :D

Gość buuuuuuuuuuuu.
troszkę :D a ty?

Co za palant. Nóż mi się w kieszeni otwiera jak takie coś czytam. Obyś umarł w samotności.

Gość buuuuuuuuuuuu.
tak się przestraszył że zlikwidował konto na goldenline :D ale zdążyłam zebrać kilka info :)

Gość skurczybyczka
ale udupiłyście faceta.:D 3mam kciuki za pomyślne rozwiązanie - oby studentka medycyny obcięła mu skalpelem robala. kocham Was, kobiety, szkoda, że zmiana płci jest taka skomplikowana, w 'męski' gatunek zwątpiłam już dawno.:P

Gość buuuuuuuuuuuu.
haha sam się o to prosił nie pisał tego ot tak,kręcą go emocje to je zapewniliśmy :D będzie miał o czym myśleć w nocy

Gość buuuuuuuuuuuu.
no dokładnie tacy są najgorsi bo zakompleksieni też szkoda mi tej dziewczyny i dlatego takie haloo

Gość po prostu nimfolog
albo samotny pulpet :D

Gość buuuuuuuuuuuu.
z kompleksów tak naprawdę im facet bardziej zakompleksiony tym bardziej bedzie chciał to sobie odbić na innych ,pokazywac jaki to jest cwany itd a jest po prostu głupi i to ze sobą ma największy problem dziewczyna i tak z nią nie będzie ,a jak nie to on z nią bo jak mu sie naprawde nie podoba to kiedys i tak to wyjdzie bo bedzie sie pogłębiało,szkoda tylko że traci jej czas i zawraca głowe

Gość nimfa i ... nimfoman
:D