Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przypadlosci kobiece

kiedy i jakie przypadlosci dopadaja kobiety w ciazy?

Polecane posty

Gość przypadlosci kobiece

mdlosci, wypryski, zylaki, ....jestem ciekawa...nie jestem mama, ale jestem ciekawa co dolega przyszlym mama i kiedy?

Gość ciasto orzechowe
u mnie do 16 tyg ciąży występowały mdłości. Zaczęły się pod koniec pierwszego miesiąca. Od jakiś 2 tyg męczę się ze zgagą dodam że jestem obecnie w 26 tyg

mdłości i wypryski w pierwszym trymestrze. Drugi trymestr - cudowny i bezobjawowy. Trzeci trymestr - masakra - bóle pleców, krocza, pęcherza, nóg. Spadek formy, osłabienie życia towarzyskiego, bezsenność, permanentne sikanie i ogólnie dość wszystkiego :)

ja tam jestem w 36 tc i poza zgaga, bolami kregoslupa i mdlosciami na poczatku ciazy nic mi nie dolegalo/nie dolega. Mam nadzieje, ze przez nastepne 4 tygodnie tez bedzie spokoj ;)

Gość jestem w 33 tc
Trymestr 1 - MEGA mdlosci i zgaga, czasem wymioty. Trymestr 2 - zero dolegliwosci, piekna cera, wlosy, mocne paznokcie, duuuzo energii (gory moglam przenosic)...no po prostu zyc, nie umierac. Trymestr 3 - tak samo jak Straszny Kocur: bole plecow, krocza, pecherza, nog...bole pod zebrami jak maly sie tam usadowi, czeste sikanie (w nocy 4-5 razy)...i tak to wyglada :)

Gość jestem w 33 tc
A i jeszcze: zylakow, rozstepow, pryszczy itp. nie mialam i nie mam do tej pory, mam nadzieje, ze tak zostanie...