Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ja tak wiele oczekuję

mój facet jest pierdolnięty

Polecane posty

niewiele mówi. Prawie nic, zwłaszcza w gronie moich znajomych. Milczy jak grób. Ale jak się kłócimy, potrafi mnie nieźle wyzwać.

a jesteś z nim bo go bardzo kochasz? i nie wyobrazasz sobie życia bez niego?

Gość Załamana Magdalena
To tak naprawde chyba już sobie odpwiedziałaś na Twoje pytanie.Nie czekaj tylko szukaj drogi byś mogła sama \sobą pokierować bez niego.

Wkurza mnie, że jest takim mrukiem. Ma też wiele zalet, jest pracoity, zaradny, troskliwy, czuły... ale jak się zetniemy, to lecą przekleństwa, z obu stron. Ostatnio napisał mi w smsie; jesteś pierdolnięta. Cięzko się o to obraziłam. Jestesmy 5 lat ze soba.....

Gość beznadziejne
moj tez. w oogole mnie nie szanuje. i wzajemnie. jestesmy razem 4 lata i w sumie nie wiem, co mam ze soba zrobic. zycie ucieka, a ja ... :O

Gość xgfcxgxcgxd
wez go rzuc

Życie ucieka, i bedzie uciekać. a wy stoicie w miejscu. Powodzenia. Ale dobrze że macie faceta,( albo pseudo faceta - nieważne) bo bez tego dziewczyna nie jest nic warta.:)

Gość Załamana Magdalena
Nie umiałabym tak życ.Kobiety zacznijcie się choć troche szanować. Tylko kazdy znas ma inny problem i nigdy go nie wolno lekcewazyć.Nawet faceci jak nie przeklinają to też potrafią dobrze zrujnować życie.

Gość aaaaaaaaasiaaaaaaaa
i o 5 lat za duzo .

Gość agnieszka Wroc.
mój narzeczony znowu jest taki, że jak jesteśmy sami w domu, to w ogole mnie nie zauważa, bo gra. W sumie jego 2 pasje to praca i gry komp. Jak się przytulam, albo w inny sposób mu o sobie przypomnę, to mówi że kocha i jest bardzo czuły, miły, fajny, ale jak tylko przyjdą znajomi, albo my gdzieś pojedziemy i mowa o mnie, to mi docina, naśmiewa się szyderczo, jak ktoś mi słownie dokucza, to mu uwagi nie zwróci:-O Co ja mam w tej sytuacji powiedzieć? :-O

Gość agnieszka Wroc.
na szczęście ja mam dość cięty język i potrafię się sama wybronić, ale żałuję, że nie mam w swoim mężczyźnie żadnego oparcia i do tego sam mnie poniża wśród znajomych:-O

Gość malamaa
mój facet to też taki typ mruka, w towarzystwie nie błyszczy, czasami ma jakiś przebłysk, ale rzadko, ze mną nie chce rozmawiać tylko przytakuje, a cześto lubi się ze mnie pośmiać lub z innych osób w towarzystwie, na poważne tematy nie potrafi doradzić, pomóc, wysłucha , przytaknie i nic nie podpowie, a sam jak ma problem to ja mu zawsze staram się pomóc. poza tym w towarzystwie to ja muszę nakręcać tematy aż do znudzenia czasami gadam , głupoty często gęsto żeby podtrzymać rozmowę. lubię facetów i ogólnie ludzi z którymi da się porozmawiać szczerze na kazdy temat i można pożartować ale zarówno na poważnie poradzic się kogoś. znałam dawno temu tylko jednego takiego faceta, kolega, ale to był właśnie tylko kolega.(: