Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 177

hm

Polecane posty

Gość RACJA To jest chore
POpieram w 100% Anq25 !! Brawo a pisze to jak się domyślam 25latka? A na temat MR.Napalony tego Rydzyka to powiem tylko jedno, zlikwidować bo to też chore, jeszcze bardziej niż ten Wasz małoletni sex .... Anq25, lepiej bym tego nie ujął. TIRÓWKI gorsze niż w burdelach te wszystkie nastki dzisiaj.... W buredlach przynajmniej kobiety mają klase a licealisti są ordynarne i aż ręka ciśnia aby w pysk odmalować aby się nauczyła na całe życie szacunku....to jest właśnie bezstresowe wychowanie... zacytuje..."...tego nie wolno, tamtego nie wolno, a co ta ja k..rwa w przedszkolu jestem?"

Gość Anq25
wole glany, dredy, ziele....ja pierdole co zenjacy tekst...dziewczyno widac okres buntu przezywasz mlodzienczego...daj sie dymac komu chcesz tylko pamietaj o gumie bo z moich podatków utrzymywac cie nie bede jak z glupoty wpadniesz...a porazka jest jak dziewczyna cche isc do lozka z chlopakiem z ktorym nie umie porozmawiac o sowich obawach i pyta na forum...

Gość napalony...
spoko:) rozumiem ciebie:) tamci to jacys wapniacy chyba hehe

Gość ona 177
idę z tąd bo tu śmierdzi siarką i moczem ;) pozdro dla Ciebie 3m się ;*

Gość napalony...
ludzie...mowilem juz, nie mowcie ze kazda nastolatka jest jak tirowka...wszyscy kur*a jestescie idealni, taaaaaaa...kazdy byl kiedys mlody...wy kur*a swieci jestescie...dajcie dziewczynie spokoj

Gość Anq25
taaaak my jestesmy zwykle wapniaki i w ogole dna totalne i smęcimy...zamiast dac ci poradę.... Masz co chciałas: To wez zgas swiatło albo jak boisz sie plam po rozdziewiczeniu to zaproponuj wczesniej zabawe z syropem truskawkowym (taki w tubce do deresów)...niechcacy zachlap przescieradło...a facet jak je okrwawisz nawet sie nie skapnie ze to inne plamy...co do bólu...jak zaboli to zamien jęk z bólu w gorące..ochhhh taaaakkk....i po problemie............jak masz duzego stresa to proponuje na pierwszy ogień anal..zobaczysz jak jest byc wydymana ale krwanienia nie będzie, potem rodziewicz sie wibratorem i dalej wiśta wioooooooo, szalej ile wlezie bo zadna plama czy ból nie będą ci groźne...... jaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość RACJA To jest chore
wapniacy?? po prostu dojrzali i sporo doświadczeni a nie w zimnej wodzie pluskani haha glany, ziolo, a Elvis zyje i heja!! Panienko prawie 18nastko, nie Twoje forum, nie Twoja sieć a tym bardziej nie Twoje domostwo aby kazać komuś spadać.... Jesteś niedorozwiniętą emocjonalnie dziewczynką i to , że za 28 dni odbierasz dowód nie znaczy, że bedziesz dorosła, bo dorosłości, odpowiedzialności i kiku innych kwestii nauczy Ciebie życie i doświaedczenie a nie kawałek plastiku z wypisanym wiekiem niczym bilbord reklamujący Twoją dorosłość i hasełkiem "BO JA MAM KU>>WA !* JUŻ LAT I SIĘ ODE MNIE ODPIER>>>" to jest Twoja dorosłość i odpowiedzialność?? Naucz się najpierw rozmawiać ze swoim partnerem o tym czego się obawiasz, czego się wstydzisz, co Ciebei krępuje, czego się boisz przy pierwszym kontakcie itd...a nie na forum właśnie Ty wypisujesz dyrdymały i się ośmieszasz w tym momencie. Twierdzisz, że dziady? Że 50latkowie jesteśmy? Że Rydzyka słuchamy? NIE NIE i jeszcze raz NIE!! Związek to zaufanie, to odpowiedzialność za drugą osobę, nie tylko za bezpieczeństwo ale i za uczucia i emocje drugiej osoby. Skoro facet ma 24 lata to taki sam małokumaty jest, skoro jeszcze z Tobą nie przeprowadził takich rozmów abyś nie musiała się wszystkich pytać co i jak... Poza tym, osoba dojrzała do współzycia to taka, która ma w jednym palcu teorie a nei koniecznie praktykę. Skoro jesteś gotowa na taki wyjątkowy jeden jedyny raz w życiu to powinnaś być do tego przygotowana. Jeśli się pytasz jak to zrobić aby nie bolało? Odpowiedz jest prosta, wymaga to odpowiedniego równie dojrzałego partnera, który wie co robi i po pierwsze nei zrobi Tobie krzywdy bo w 90% kobiety źle wspominają swój 1szy raz. Facet który zadba o nastrój/klimat, zadba o Twoje bezpieczeństwo i komfort przede wszystkim psychiczny podczas tego piewrwszego stosunku. A skoro nie wiesz co znaczy komfort psychiczny w takich momentach to lepiej nie odpisuj, ale skoro twierdzisz, że jesteś mądrą dziewczynką to powoinnaś wiedzieć, że psychiczny komfort jest najważniejszy!! AMEN dla pobudzenia ego MR. napalonego haha 999666

Gość napalony...
Anq25 mozesz mi powiedziec co ma problem dziewczyny ktora chce przezyc swoj pierwszy raz z tymi bredniami co napisales o analu itp??? ty jestes chyba chory...czy ona pytala o to dlaczego ma tego nie robic czy jednak o to jak to zrobic bo jest wstydliwa...jestes chory...masz jakies urojenia i odbiegasz od temnatu. jesli nie masz do powiedzenia nic co moglo by jej pomoc to na ch*j sie wpierda*asz?????

Gość Anq25
eeee.koniec topiku..bo ona poszła " Z TĄD" ;)

Gość Anq25
po pierwsz ejestem kobieta po drugie przeciez dałam poradę...

Gość Anq25
i jej dalam powazna porade...nie rob tego...bo wstyd jest szlabanem dla takiego kroku...w jakim celu ma to robic skoro ma to byc dla niej wstydliwe i stresujace doswiadczenie?

Gość napalony...
po pierwsze Elvis to nie dredy i glany;] po drugie skad wiecie ze ona nie jest dojrzala a zwiazek z jej chlopakiem nie opiera sie na zaufaniu??? oceniacie ludzi nie znajac ich...dajcie spokoj...

Gość Anq25
kur....jak sie ma do kogos zaufanie to sie nie chce potajemnie rodziewiczac bo sie wstydzi ze [poleci krew...ty daj spokoj i nie gadam juz z toba...nara

Gość RACJA To jest chore
no właśnie, na jakiej podstawie Mr. Napalony twierdził, że Anq25 to facet??? Jak na mój nos to Ania 25, mylę się? Poza tym, tak na marginesie, nikt nikomu nie ubliza w ordynarny sposób, więc zarówno 17nastaka jak i pan Napalony kultura nie nadrabiacie w żaden sposób....po co te wszystkie odpier...spierd....wkur...asz mnie, pierd sie itd itp?? Człowieku, odcham się, idz do teatru, poczytaj ksiązke, wartosiowi ludzie umieją się wysławiać co, nie wstyd Ci teraz, że do kobiety starszej Anq25 tak brzydko się odnosisz?? A gdyby ona się okazała piekną kobietą, która codziennie na tym samym przystanku stoi co Ty i do której wzdychasz i o której masz fantazje, to myślsz, że gdybyś się odezwał w taki sposób to by zwróciła na Ciebei uwagę?? Anonimowość w sieci nie upoważnia nikogo do ordynarnośći, dlatego dalej twierdze, żeście dzieci jeszcze co bym gorzej nie nazwał, ale masz szacunek dla każdego i pozostane na tym, abyś po prostu podciągnął swój język mówiony i pisany do poprawnego ABC polszczyzny... 69

Gość poarzadny mezus1965
ale smecicie,jak ma ochote to niech ma ten 1 raz,boli was to??? ludzie toc to najpiekniejszy czas na 1 sza milosc:P:P:P

Gość napalony...
widze ze nie rozumiesz ze ona jest po prostu wstydliwa...dla mnie to normalne:) no to dobranoc pani IDEALNA ktora w wieku 25 lat poucza wszystkich do okola hehe pozdro:)

Gość RACJA To jest chore
Człowieku, wiadomo, że glany i zioło mają tyle wspólnego z Elwisem co nasz niedoświadczona 17nastka z prostytutką. Na rzumy się pozamieniałeś?? I kto jest mało dojrzały? Na ironi się nie znasz?, nie widzisz jak jest zbudowane zdanie? Czego Was dzisiaj w szkołąch uczą?? AHH no tak, zapomniałęm, zioło palicie.... 69 / sztuka kochania to finezja, to poezja, to wolność ;)

Gość Anq25
kurde ale to zabrzmialo...straszej kobiety......:( choc fakt pieknej...:D buahahahah Ech niech się dzieciaki puszczaja ile wlezie...a ten jej facet to faktycznie dojrzaly jak z 17 sie spotyka i nie potrafi z nią o seksie rozmawiac, ze musi biedna na forum pytac jak sie samej rozdziewiczyc... szczerze mowiac uwazam sie za młodą osobkę choc lada dzien 26 lat stuknie...ale mam zupelnie inne podjescie niz dzisijesze dzieciaki... Ps. jade dzisiaj tramwajem i facet mówi bilety do kontroli a jeden z dresików podlotków "ja mam roczny niewidoczny"....:) pyskakte to takie i w dupie ma wszystko i wszystkich...

Gość napalony...
po pierwsze to czytam ksiazki:) po drugie nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz ze jestesm mlodszy?:) hehe przeklinam gdy sie denerwuje:) zastanaiw mnie tylko co wami kieruje gdy piszecie brednie ktore w zaden sposob sie nikomu nie przydadza:) a kultury to uczcie swoich dzieci:) mowisz o mnie nie znajac mnie:) czy to kulturalne? chyba nie wiec sam zaczerpnij lekcji kultury:)

Gość Anq25
napalony ty juz za nick jestes przegrany...jest taki bardzo dojrzaly...jak ta cudna 17-nastka....

Gość Anq25
napalony czyta ksiazki...tzn. cały czas męczy "Łyska z pokładu Idy" i "Awanturę o Basię" :D

Gość Anq25
To ja już Ci pomogę...I tak oślepnie...nie uratują go...możesz teraz iść i zaliczyć dumnie lekturę....buahahahah

Gość napalony...
i taka jest wasza dojrzalosc:) za takich sie uwazacie a tak naprawde zachowujecie sie jak dzieci:) myslisz ze to ze masz 25 lat upowaznia cie do tego by kpic z innych? chyba wlasnie nie...nie musze sie tobie tlumaczyc jakie ksiazki czytam, ale watpie, ze przeczytalas wiecej ode mnie ale to juz temat odlegly...co chcialem powiedziec to powiedzialem...szkoda tylko ze uwazacie sie za wielce doroslych a zachowujecie sie jak dzieci...pisz sobie co chcesz i tak mnie to nie rusza:) ide juz bo jak czytam te bzdury k, ktore wypisujesz to smiac mi sie tylko chce:)

Gość RACJA To jest chore
Anq25 przepraszam Ciebie najmocniej jeśli uraziłem, a jeśli masz 26 za dni kilka to najlepszego, a "starsza" nie znaczy "stara", starsza od napalonego hehe przynajmniej tak sądzę ;) 25 czy 26 lat to piękny wiek, ojj nie tak dawno, u mnie 30 stuknela, ojjj mialo sie te 17 lat ojj mialo i bylo sie rownie napalonym jak nasz Mr.Napalony... hehe ale przynajmniej z glowa sie robilo to i owo, a mnie dla odmiany rozdziewiczyla starsza kolezanka, doswiadczona i dala mi tyle nauki na cale zycie, ze teraz tylko kobiety z tego czerpia przyjemnosc... A co do dzieci, nei mam, poki co.... a co jakas chetna na zamazpojscie ze mna?? hehe a co do Elvisa to i tak wiecznie zywy, ostatnio na Kubie widziany i w Irladnii tez palil ziolo hehehe A co do przytoczonych lektor i formy w jakiej to napisałaś szanowna Anq to czytając te wypowioedzi o fyrdku z pokładu łusej polanki uśmiałem się jak na komedii, więć masz Mapet Show tu z wami i lepsze to od komedii hahaha

Gość poarzadny mezus1965
dzieciaki....wszyscy jak jeden SPAAAAAAC!!!!! wapniak wam to pisze!!!!!:P:P:P

Gość RACJA To jest chore
racja to jest chore aby nie spac o tej porze....co tu robic jak aktualnie jest sie samemu? ehhh utracona mlodosc .... Wapniak, nie przesadzaj, spie wtedy kiedy organizm sie tego domaga, a jestem nocnymmarkiem , wszystko dla ludzi ;)