Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merwin

kto na 14 lub 12 grudnia2009???

Polecane posty

Gość a na 15 moze byc

Gość a na 15 moze byc
bo ja mam na 15

Gość merwin
moze być :) Jak samopoczucie? Jak sie zmieniacie i jak czujecie? czego uzywacie na rozstepy i co jecie zeby nie przytyc za duzo. czy cwiczycie. piszcie wszystko bo ja jestem nowcjuszka w tym temacie i nie mam zielonego pojecia.

Gość a na 15 moze byc
samopoczucie ok, brzuszek juz widoczny:)jem tak jak wczesniej, ale specjalnych zachcianek nie mam.niczym sie nie smaruje bo w pierwszej ciąży wydałam fortune na różne cuda i nie pomogły.poza tym zapraszam na topik dla mam grudniowych: GRUDZIEŃ 2009. a Ty jak sie czujesz i jak znosisz ten cudowny stan??

Gość liberti
trosze niekomfortowo sie czuje bo przybywa mi tu i tam, a zawsze bylam dosc szczupla. poza tym strach bo bede rodzic w anglii niestety i nie mam tu nikogo kogo moglabym zapytac co jest normalne a co nie w ciazy ale jakos leci. w lipcu bede w polsce to troche odpoczne psychicznie mam nadzieje

tym bardziej ze bedziesz rodzic w angli zapraszam na topik GRUDZIEŃ 2009, jest tam nas juz troszkę i min mamy z anglii.zawsze mozna sie popytac, powymieniac uwagamii pogadac o niczym:)