Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszkaaaa

SPosoby na nude ale nie w domu tylko na dworze.

Polecane posty

Gość agnieszkaaaa

chodze do LO, mieszkam na wsi. Mam sporo znajomych, ale oni ciagle gdzies wyjeżdzają do rodziny itp... wiec sporo czasu spedzam sama. W domu zawsze znajdzie sie jakies zajęcie - tv, komp, słuchanie muzyki itp, ale na dworze są raczej nudy. Mp3 mi sie popsuła wiec nie moge sluchac muzyki na dworze jak gdzies ide czy coś. Jeźdze na rowerach, na rolkach, opalam, sie pomagam rodzicom ale i tak mam teraz sporo wolnego czasu. Pomoże mi ktoś znaleźć jakieś fajne zajęcia do spędzania czasu na wsi (ALE NIE W DOMU, TYLKO NA DWORZE) BO JUZ MAM DOSC SIEDZENIA W DOMU. :) :P

Gość veet light blue
WEŻ LAPTOPA NA PODWÓRKO!!!

Gość agnieszkaaaa
no ale ja mam neta przewodowego i nie za bardzo moge. a muzyki zeby słuchac to musiałabym wziąść głosniki, bo te wbudowane są strasznie mierne, jak to w lapach... ;) i poza tym wole jakies zajęcia wolne od TV, kompa itp. :) żeby odpocząć od cywilizaji heheh :)

Gość wspinaj się na drzewa
:classic_cool:

hm 1. posadz roslinki (jesli nie jest za pozno - nie znam sie na zyciu na wsi:P) 2. jak lubisz to sprobuj techniki decoupagu czy jak to sie pisze :P

Gość to ja proponuje
zaloz sobie zielnik...bazylia oregano...tymianek.... siej sadz pilegnuj.... ja robilam sobie zielnik z suszek-tym samym uczylam sie ziol, ich wlasciwosci...idziesz z ksiazka rwiesz ziola suszysz..kleisz na kartke w koszulke i i do segregatora mozesz poczytac o robieniu zapachowych suszek do szafy ...do domu do dekoracji....w zimie jak znalazl pilka i paletka od pingponga..czy tez inna i o sciane ...:) moze masz jakas stara szafke, polke....odnow..postarz....papier scierny farba..moze jakies wzory

Gość to ja proponuje
modelina kolorowa i rob kolczyki...tanim kosztem....ja cwiczylam najpierw na platelinie...:) z netu zamowulam haczyki do nich i gotowe... a jak samej trudno wpasc na jakis wzor pogrzebac mozna w necie rewelacyjna spawa mozesz poprzerabiac sobie jakies mamusiowe stare ubrania

Gość agnieszkaaaa
dzikei za wszytskie rady, ale prosze o więcej.... :) ja tez sama wpadłam na pomysł, żeby zając sie plecionkami z muliny, kilka juz zrobiłam:) tyle, że nie mam muliny i robie je z wełny heheheh :D

Gość moze sprzedawaj kosemtyki
Avon