Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZmartwionaJustyna

Czy jestem w ciąży . ?

Polecane posty

Gość ZmartwionaJustyna

cześć. Nie znam się na obliczaniu dni płodnych więc pomóżcie mi . Mój cykl trwa 23 dni.. współżyje z moim chłopakiem często i finał zawsze jest w środku, a ostatni raz był właśnie w dniu w którym miałam mieć okres czyli wczoraj . Okres miałam 20.05 a następny mam mieć 11.06 czyli wczoraj a tu nic , tylko śluz który jest przeźroczysty nawet biały i leciutko ciągnący się. Bolą mnie piersi mam zawroty głowy i wzdęcia .. no i mam spory apetyt .zrobiłam juz dwa testy jeden nawet dziś 12.06 i negatywny .. ale miałam badanie moczu i wyszło że mam pojedyncze bakterie i śluz obfity czy to może byc przez to .. ? czy mogę być w ciąży . ? pomóżcie . co mam robić . ?

Gość smieszna jestes
po jaka cholere teraz wypisujesz czy jestes w ciazy skoro kochalas sie z chlopakiem bez zabezpieczenia i wiesz jak sie to moglo zakonczyc . trzeba bylo zabezpieczyc sie i miec z glowy no chyba ze chesz byc w ciazy:)

To pytanie zadaj ginekologowi nie nam!!! Myślcie ludzie trochę, no skąd ktoś tutaj moze wiedzieć czy jesteś w ciąży?!

Gość saleminka8
śluz wygląda na płodny więc napewno nie jest to faza lutealna i napewno nie ciaża a wiesz moze co to testy ?

Gość saleminka8
co do moczu,jeśli miałaś sluz zmoczu to znaczy,ze źle został pobrany do pudełka ;) ja raz w szpitalu miałam wyniki fatalne i tego samego dnia powtarzano badanie i wyniki były idealne,wszystko zależy od tego jak został pobrany mocz.Najlepiej najpierw się podmyć,bo np.może coś kap kap z poczhwy i już są bakterie i pasma śluzu z moczu ;)